Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.947
Ah, kad vetar dune u lice, a ona se prilepi, ajme meni bogougodne, oči same idu.Pa daaa... Ona tanka siva. Bar sam tako zapamtio.Što se prilepi napred kao helanke kad duva vetar u lice.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah, kad vetar dune u lice, a ona se prilepi, ajme meni bogougodne, oči same idu.Pa daaa... Ona tanka siva. Bar sam tako zapamtio.Što se prilepi napred kao helanke kad duva vetar u lice.
![]()
Posle onog otkrića i komentara postalo mi neprijatno obući takve. Kako ne zapamtiti...Vidi njega sveg znade!
Od onog što pada, manje debelog, mislim, sa se bolje ošacuje![]()
(kao i kod žena koje nose svetle helanke)Jao mislim da je sirotom Priki sad neprijatnoPosle onog otkrića i komentara postalo mi neprijatno obući takve. Kako ne zapamtiti...![]()
Ne treba ti biti neprijatno, pa ne mogu svi veliki da imaju!Posle onog otkrića i komentara postalo mi neprijatno obući takve. Kako ne zapamtiti...![]()
Pa ne, on je čovek bogougodan pa je pokrio taj deo, nije kao neki.Jao mislim da je sirotom Priki sad neprijatno
Ubiste čoveka!

Sad furam samo džeparice. Crne.Ne treba ti biti neprijatno, pa ne mogu svi veliki da imaju!
Stavi čarape!
@Pepeljuginazlapolusestra kakav je bio onaj čep od vina/čega već?![]()
Može, kupi sam dve flašicePa ko je sam ne moze ni koku da konzumira.
E svašta ću da saznam pod stare dane!Sećam se kad sam na aleksandri pričala kako sive trenerke sve pokazuju, svi se naložili da je tako i rekli da više neće kupovati sive.
A sad najozbiljnije: kroz njih se sve vidi.![]()
Sa 2 ruke? Rušiš im ceo konceptTaman imam dvije flašice da probam.![]()
mislim da sam ja prvi to izjavio a da sam baš tih dana i kupovao trenerku i hteo sivu i onda se prešaltao na crnu kad sam video vlagu na forumusvi se naložili da je tako i rekli da više neće kupovati sive.
Štoooo, ne želiš da te žene spopadaju? Aseksualan si?!Sad furam samo džeparice. Crne.![]()
![]()

Onda ga zajebavajte!Pa ne, on je čovek bogougodan pa je pokrio taj deo, nije kao neki.![]()
Ja sam srećni dobitnikEvo ja se ubih piljeći i me provaljujem ništa![]()

Nisi hteo iz inata da nam je kupiš da parimo oči na tebe, da nas usrećiš!mislim da sam ja prvi to izjavio a da sam baš tih dana i kupovao trenerku i hteo sivu i onda se prešaltao na sivu kad sam video vlagu na forumu

eto, a meni se ovde čude što leti ne nosim gaće nego samo šorcnosio neki stari šorcić i to bez gaća
Sa 2 ruke? Rušiš im ceo koncept![]()
mislim da sam ja prvi to izjavio a da sam baš tih dana i kupovao trenerku i hteo sivu i onda se prešaltao na sivu kad sam video vlagu na forumu

Ma to je normalno, al ne kad ti dođu gostieto, a meni se ovde čude što leti ne nosim gaće nego samo šorc
Ja ih imam u svim bojama i šarama pa i siveSad furam samo džeparice. Crne.![]()
![]()
Hahahahahahha joj ja stalno gvirkam tako tokom leta u nogavice širokih šortseva!E svašta ću da saznam pod stare dane!
Da te nasmeje Agi
Tek se smuvala sa mužem, bilo leto a on nedotupavan nosio neki stari šorcić i to bez gaća
Kažem gaće, on šorc!
Okej, briga me!
No pošto je mali, ispadnu mu muda a meni došle drugarice!
Jao kakav blam!
E to kad sam mu rekla, dan danas oće u zemlju da propadne
I od tada me sluša!
.gif)
Ni @Heroj.Ulice ne nosi gaće. Dok vozi bajs na Adi zamisli kako mu ispadajuE svašta ću da saznam pod stare dane!
Da te nasmeje Agi
Tek se smuvala sa mužem, bilo leto a on nedotupavan nosio neki stari šorcić i to bez gaća
Kažem gaće, on šorc!
Okej, briga me!
No pošto je mali, ispadnu mu muda a meni došle drugarice!
Jao kakav blam!
E to kad sam mu rekla, dan danas oće u zemlju da propadne
I od tada me sluša!

crnuHtio sivu pa se prešaltao na sivu?![]()
Što su dobre gilje!