pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.060
Evo malo svratila pozdrav za sveMa ko to nama došaoooopa gdje si ti??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo malo svratila pozdrav za sveMa ko to nama došaoooopa gdje si ti??

Volim je baš puno, ali smatram da nije ispala okej. Nikako.Ako joj je toliko smetalo imala je dovoljno vremena da mu to kaze a ne ovako.
Stvarno je ispala uzasna na kraju.
Evo malo svratila pozdrav za sve![]()
![]()
Dođi češće (da pripremim nalazeEvo malo svratila pozdrav za sve![]()
![]()
)U red, nemaš zakazano!Kako si doktorka?
Trenutno umorno a imam posla ! Ali....ide vikendicaKako si doktorka?

HvalaJao vidi Pixie!
Pa dobrodošla!![]()

Volim je baš puno, ali smatram da nije ispala okej. Nikako.
Dobro veče PerooDobro vece

Trenutno umorno a imam posla ! Ali....ide vikendica![]()
U red, nemaš zakazano!

Problem je što ona ovdje ima platu veću nego on u Slo, nije kaže htjela da napusti posao ovdje, kad istekne porodiljno, zbog njegovog posla za kojeg nije sigurna ni da će ga sačuvatiTo je najblaze receno.
Narocito jer ljudi koji su u braku pristaju da odu iz drzave kako bi obezbedili porodicu i daleko teze se odlucuju na taj korak.

Problem je što ona ovdje ima platu veću nego on u Slo, nije kaže htjela da napusti posao ovdje, kad istekne porodiljno, zbog njegovog posla za kojeg nije sigurna ni da će ga sačuvati![]()

E takvog sam i ja imao.
Spremali smo je za kardiologiju, to nam najprečeČega doktorka?
Nezahvalno je davati komentar mada mislim da je svakako možda i bolje razilaženje sad nego kasnije, ako to nije to.Problem je što ona ovdje ima platu veću nego on u Slo, nije kaže htjela da napusti posao ovdje, kad istekne porodiljno, zbog njegovog posla za kojeg nije sigurna ni da će ga sačuvati![]()