Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

To je najblaze receno.
Narocito jer ljudi koji su u braku pristaju da odu iz drzave kako bi obezbedili porodicu i daleko teze se odlucuju na taj korak.
Problem je što ona ovdje ima platu veću nego on u Slo, nije kaže htjela da napusti posao ovdje, kad istekne porodiljno, zbog njegovog posla za kojeg nije sigurna ni da će ga sačuvati :(

Jao kad smo kod braka!
Vodio me muž veceras na večeru kod omiljenih mi Kineza
I pita me Kineskinja kelnerica dal mi je to muž!
Ja reko - jeste, skoro 30 godina
A ona nas mučena čudno gleda jer je shvatila da oboje imamo po 30 godina, i uz svu mladolikost, ne izgledamo baš tako:mrgreen:
Onda sam joj objasnila

Gledam u 2 pauka u ćošku sobe i mislim na Minku oslobođeno!

IMG_20251031_224318.jpg

Problem je što ona ovdje ima platu veću nego on u Slo, nije kaže htjela da napusti posao ovdje, kad istekne porodiljno, zbog njegovog posla za kojeg nije sigurna ni da će ga sačuvati :(
Nezahvalno je davati komentar mada mislim da je svakako možda i bolje razilaženje sad nego kasnije, ako to nije to.

Te duge veze obično i završe brakom pa razvodom, ili raskidom. Malo ko ostane do kraja zajedno jer želi.
Da li vremenom ljudi dosade jedni drugima ili šta već, ne znam.. ali mislim da je bolje uvijek izaći iz nekog odnosa nego biti u istom s nekim ko se više ne voli.

Back