Pepeljuginazlapolusestra
Iskusan
- Poruka
- 5.711
Nadam se da ti to nije iznad kreveta (glave)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nadam se da u toj sobi ne spavaš

Ja imam 2, možda su ljubavni par!E takvog sam i ja imao.![]()
Ne znam za vas, ali mene je liječila više puta. Uspješno!Nije došla žena da ovde radi.![]()
Da se upišem na listu čekanja ondaSpremali smo je za kardiologiju, to nam najpreče![]()
Dijagonalno je.Nadam se da ti to nije iznad kreveta (glave)
![]()

Šalji. Neću ga više držati iznad glave, da oboje imamo privatnosti i mira.Ja imam 2, možda su ljubavni par!
Ako nisi, dam ti jednog, pa ga bolje čuvaj!
Može, kod Lo da ti prvo uradi EKG, izmjeri tlak i onda ideš kod drDa se upišem na listu čekanja onda
Mislio sam da nije došla sa željom da i ovde radi.Ne znam za vas, ali mene je liječila više puta. Uspješno!![]()
Ja pustila treću

Dijagonalno je.
A možda i odem u drugu sobu da spavam, imam tamo ogromni bračni krevet![]()

Di ona patrava da mi pogrešno premeri sveMože, kod Lo da ti prvo uradi EKG, izmjeri tlak i onda ideš kod dr![]()
Ne znam za vas, ali mene je liječila više puta. Uspješno!![]()

Pa nije, dođe da odmoriMislio sam da nije došla sa željom da i ovde radi.![]()
ali kad je pitamo za pomoć, pomogne.Dijagonalno je.

Koprcnula se Sila, na sam pomen doktorke je li ?Čega doktorka?

Imaće svoju sobu.Dijagonalno je.
Zato to Minka sve obiđe pred spavanje, u jednoj ruci nož u drugoj štapni usisivač, pa nek se materi šepuri, po mom stanu neće vala!Ja bih prije njih u drugu sobu ili eventualno kroz prozor![]()
Isto sam pomislila, zamisli padne joj na glOvu dok spavaNadam se da ti to nije iznad kreveta (glave)
![]()

Da mu ga merim, kažeš? Ja ću to od oka!Može, kod Lo da ti prvo uradi EKG, izmjeri tlak i onda ideš kod dr![]()

Prava je dobra doktorka!Pa nije, dođe da odmoriali kad je pitamo za pomoć, pomogne.
Meni je bila i kardiolog i ginekolog i endokrinologPrava je dobra doktorka!
Mada je specijalista za drugu oblast, nije kardiolog
Pre je za ono što je Lo snašlo
Isto sam pomislila, zamisli padne joj na glOvu dok spava![]()