Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Bolje mi znamo nego oniTegovi i ishrana![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje mi znamo nego oniTegovi i ishrana![]()

Bugari uvek iz pozadine radeBugarski čučanj i hip thrust da rade![]()
Gdje se njega sjeti i kako znaš njegove veličine?Valjda Zaki ima
Iste smo visine i težine, a nosi veći broj farmerki. Možda je zbog guze
Ne, nije zbog prednjeg dela, to ne utiče na broj, ne budi dete![]()

Kažeš to kao da je nešto loše.Samo bi da jedeš![]()

Ja? Ne, nikad
Čak sam kritikovao neke koji su pokazivali butke u kafani![]()

20 jaja da olupate za doručak!...bacite na frižider![]()
Misliš loša ishrana? Pošto one amerikanke što žderu džank fud ceo dan imaju najveće prdareTegovi i ishrana![]()
Znaš ti koliko je to para za jedno obično dupe...20 jaja da olupate za doručak!
.gif)
Proteini?Misliš loša ishrana? Pošto one amerikanke što žderu džank fud ceo dan imaju najveće prdare
Nzm koja druga ishrana ti povećava dupe.![]()

Jeste, spominjao si da imaš problem sa kičmom koliko sam ukačila, pa ti je bolje da vEžbaš mišiće gluteusa nego da ležiš i jedeš kao stari čikaKažeš to kao da je nešto loše.![]()

Da si uplatio moje brojeve imao biZnaš ti koliko je to para za jedno obično dupe...![]()

Neki su se prepoznali?
Nije to u dupetu, ali ajde... ne može da škodi.Jeste, spominjao si da imaš problem sa kičmom koliko sam ukačila, pa ti je bolje da vEžbaš mišiće gluteusa nego da ležiš i jedeš kao stari čika![]()
Zar nije Zaki Tamburiks? Zadovoljavajuć/Zaki.Gdje se njega sjeti i kako znaš njegove veličine?![]()
Nisam jaSećam se da sam kačio na anu, neka riba se natrtila i slikala na trgu u Novom Sadu i onda se i ja pored sagnuo i natrtio i dao sve od sebe da izbacim dupe, ali opet na fotki ništaDaskara
![]()

Bolje znaju muškarci među sobom veličine nego i naše.Gdje se njega sjeti i kako znaš njegove veličine?![]()

Bože dragi, nijeZar nije Zaki Tamburiks? Zadovoljavajuć/Zaki.
Pričali smo sinoć ovde kad smo gledali veličinu za gaće.
Ne poročim više, molim lepo.Da si uplatio moje brojeve imao bi![]()

Misliš loša ishrana? Pošto one amerikanke što žderu džank fud ceo dan imaju najveće prdare
Nzm koja druga ishrana ti povećava dupe.![]()

Neki su se prepoznali?![]()

I vi20 jaja da olupate za doručak!
Zar nije Zaki Tamburiks? Zadovoljavajuć/Zaki.
Pričali smo sinoć ovde kad smo gledali veličinu za gaće.

Ne priznaje. Nije isto mišić i salo.Nije to u dupetu, ali ajde... ne može da škodi.Priznaje se.
![]()