makica333
Obećava
- Poruka
- 55
To mi se sviđa.I one su počele od kakao napitka, pa sad razmenjujemo recepte za kuvano vino![]()
![]()
Taman će sada sezona. Sa orošenog vina, prelazimo na toplo. Princip je isti, sve su ostalo nijanse.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi se sviđa.I one su počele od kakao napitka, pa sad razmenjujemo recepte za kuvano vino![]()
![]()

Ne, nego gledaš u onog ispred sebe i ima li za njim mehurića koji stižu do tebe i spremaju se da te opale posred face!Da ti pomognmprdeži dok plivaš pa se okreneš iza i gledaš da li ima mjehurića
![]()

Mi dok smo te savetovali oko prozora:Vidi se da nisi pio čaj, opet ti mozak radi kako treba![]()
Govorimo o Obliju, vidiš da je takmičar po prirodi, ako ovdje životom brani prvo mjesto zamisli ga tek na plivanju, nema niko ispred njegaNe, nego gledaš u onog ispred sebe i ima li za njim mehurića koji stižu do tebe i spremaju se da te opale posred face!![]()

Ima i level pro varijnta za Jack ass gde pale prdežNe, nego gledaš u onog ispred sebe i ima li za njim mehurića koji stižu do tebe i spremaju se da te opale posred face!![]()
Džaba objašnjavaš, ne umem da pluvamDa ti pomognmprdeži dok plivaš pa se okreneš iza i gledaš da li ima mjehurića
![]()

Ti si na meni, ispred mene, znači ja moram da pazim na tvoje mehuriće! :drama: Znači fuj!Govorimo o Obliju, vidiš da je takmičar po prirodi, ako ovdje životom brani prvo mjesto zamisli ga tek na plivanju, nema niko ispred njega![]()

To jer si perverzan, a praviš se fin.

Ima i level pro varijnta za Jack ass gde pale prdež
Bona, miris mandarinaTi si na meni, ispred mene, znači ja moram da pazim na tvoje mehuriće! :drama: Znači fuj!![]()
![]()

Ima prvu pomoć.Francuz je to, neka pripazi, zamisli da ga izda u najdelikatnijem trenutku.![]()
Da te napumpamo kao Taško Načić da budeš!Džaba objašnjavaš, ne umem da pluvamČak meni ide u korist više gasova da se održim na vodi
![]()

Debilčina!
Nastrada maćka
Neka diše na usta, trajna ostećenja pluća da dobije!Ima prvu pomoć.![]()

Pa jedino da pripazim da se francuz ne raspadne od prdeža silovitogFrancuz je to, neka pripazi, zamisli da ga izda u najdelikatnijem trenutku.![]()
Naučićemo ga da pliva pa kad bude: vidi Oblija, jutros naučio da pliva a sad već evo roni pola sataDa te napumpamo kao Taško Načić da budeš!![]()
Moguće.To jer si perverzan, a praviš se fin.![]()
Džaba objašnjavaš, ne umem da plivam![]()

Uči prvo dete da pliva - baci ga u vodu "maši rukicama, maši nožicama, ajde, ajde... e jbg". Okreće se drugom detetu "ti si na redu".Naučićemo ga da pliva pa kad bude: vidi Oblija, jutros naučio da pliva a sad već evo roni pola sata![]()
A meni, a meni?Poslaću ti recept koji sam slala Pepeljugi i Amelie.![]()
.Ovog puta je sve išlo sebično meni.Hvala ti.
Da li si pijuckala vince onako malo tebi, malo u jelo? Uz neku vrcavu muziku, žena se lako raskuva.