- Poruka
- 113.132
Ali svi se kao sablažnjavaju a pomno čitajuali baš ste strašni, kad god čovjek pomisli da ne može gora tema, vi to demantujete![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali svi se kao sablažnjavaju a pomno čitajuali baš ste strašni, kad god čovjek pomisli da ne može gora tema, vi to demantujete![]()
Ja naviklaali baš ste strašni, kad god čovjek pomisli da ne može gora tema, vi to demantujete![]()

Heroj je jedini hrabar i iskren!Ali svi se kao sablažnjavaju a pomno čitaju
Isto sam htjela prokomentarisati. Treba neke kazne da vam uvedem, previše ste se raspustili zaista...Divna vam je tema.![]()

Možeš da pipneš!Radoznao sam Minka a Lo mi ne da ni da pipnem![]()

Treba nas po golojIsto sam htjela prokomentarisati. Treba neke kazne da vam uvedem, previše ste se raspustili zaista...
Tema je VRBOPUC![]()

I ja sam!Heroj je jedini hrabar i iskren!
Jel postoji neka torta od zeca ?Ćuti barem zeke ne spominje više![]()
Ti smiješ sve jer si bebaJe l ja ne smijem da se zabavljam?![]()

Falim ti ja sa bacačem plamena da ih instant kremiramo.Iako to deluje jednostavno zahtevalo je dosta planiranja
Npr morao da je bude neki raspadnuti bus gde se motor dosta čuje da pokrije ako se omane neki glasan, i plus da bude što više ljudi da svako na svakoga sumnja.

To vi mladi,kod nas mogu samo krvni sudovi da puknuIsto sam htjela prokomentarisati. Treba neke kazne da vam uvedem, previše ste se raspustili zaista...
Tema je VRBOPUC![]()
Mama on je javno priznao da prdi u tramvaju i trolejbusuI ja sam!

Zove se Adéle.Možda saznam kada dodje u Češku
@makica333 da ti se ta prijateljica ne zove slucajno Lenka, zanimace @Amelie kada dodje![]()
Nisam na to mislilaMama on je javno priznao da prdi u tramvaju i trolejbusu![]()
Postoji torta od šargarepeJel postoji neka torta od zeca ?
Znam da ima rakija.

Vidjećeš ti kad te Lo dohvati. Ima sav da pucketašTo vi mladi,kod nas mogu samo krvni sudovi da puknu

ZnamNisam na to mislila

Ma kakvi, ovo je softić, za lagano oslobođeno smejanje.Ali svi se kao sablažnjavaju a pomno čitaju

Kad pročitam tu reč vidim ovoIsto sam htjela prokomentarisati. Treba neke kazne da vam uvedem, previše ste se raspustili zaista...
Tema je VRBOPUC![]()
Od mene aneurizma puca.To vi mladi,kod nas mogu samo krvni sudovi da puknu
Ali svi se kao sablažnjavaju a pomno čitaju
E moja deco koliko se ja samocenzurišem zbog vas....Ma kakvi, ovo je softić, za lagano oslobođeno smejanje.![]()
PrdeOMama on je javno priznao da prdi u tramvaju i trolejbusu![]()
Ne znamo šta da pišemo o prdežimaAli svi se kao sablažnjavaju a pomno čitaju