Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Kakve sad dlake opet?Strah me da mu ne upadnu dlake![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve sad dlake opet?Strah me da mu ne upadnu dlake![]()
Užasni ste.Bar nema zube, veštaci odmaraju u čaši sa koregom, pa mu se dlake ne mogu zaglaviti između istih.![]()
![]()
Joj sad cu da se ukanalim, ali...Dok sam koristio gsp imao sam običaj pred izlazak da pustim silent assasin tip prdeža tik pre nego što izađem baš pred zatvaranje vrata kako bi gas ostao unutar prevoznog sredstva![]()
Dlakave?Kakve sad dlake opet?![]()
Molim i treći put.Hvala na komplimentu!![]()
![]()
Gde nađe najskuplje...Kovrdžave...![]()
![]()

Hvala.Ne mogu da postignem.
Evo šaljem i tebi
Mogla sam neki e-book da napravim, ritual uživanja ili tako nešto, to se danas prodaje lEpo. Profil na instagramu da otvorim, možda bi me ovi što prodaju kakao sponzorisali![]()
Sad će da se resetujeZapisnik vodiš je l'?![]()

Znam šta valja!Gde nađe najskuplje...![]()

Neznani junak, da nije Heroj!Joj sad cu da se ukanalim, ali...
Cerka i ja se do danas prevrcemo od smeha.
Udjemo mi u lift, bese neko doba potkraj korone, sto nema veze sa pricom...
I meni se dogodi kontaminacija veoma visokog stepena. Lift je bio mali. Izlazimo jedva zive. Kad ono lik nikad pre vidjen, a ni posle sto je vec razumljivo. Ekstremno pristojan za nasu zgradu. Msm jedini ikada takav primerak na tom mestu.
Mucenik.
Javi se on nama i onako bile smo mu simpaticne. Kratko vreme desavanja, nije primetio nista sumnjivo. Tj da posrcemo..sve drustveni osmeh do drustvenog osmeha.
Ja samo zamisljam kad je automatski pritisnuo dugme i zatvorio vrata, a lift je brz, nasao se u gasnoj komori bez spasa.
Zamisljam da je zagrebao rukama staklo od vrata i onako klizio sve nize i nize sa ocajnickom grimasom i zamrznutim krikom. Bog da mu dusu prosti.
Neznani junak.
Niko ne zna gde je krenuo. Ali mi znamo da nije stigao.

S tim se počinje...Kuvano vino, Lobice, kuvano vino...![]()
A ja na moru sa dve drugarice i mužemJoj sad cu da se ukanalim, ali...
Cerka i ja se do danas prevrcemo od smeha.
Udjemo mi u lift, bese neko doba potkraj korone, sto nema veze sa pricom...
I meni se dogodi kontaminacija veoma visokog stepena. Lift je bio mali. Izlazimo jedva zive. Kad ono lik nikad pre vidjen, a ni posle sto je vec razumljivo. Ekstremno pristojan za nasu zgradu. Msm jedini ikada takav primerak na tom mestu.
Mucenik.
Javi se on nama i onako bile smo mu simpaticne. Kratko vreme desavanja, nije primetio nista sumnjivo. Tj da posrcemo..sve drustveni osmeh do drustvenog osmeha.
Ja samo zamisljam kad je automatski pritisnuo dugme i zatvorio vrata, a lift je brz, nasao se u gasnoj komori bez spasa.
Zamisljam da je zagrebao rukama staklo od vrata i onako klizio sve nize i nize sa ocajnickom grimasom i zamrznutim krikom. Bog da mu dusu prosti.
Neznani junak.
Niko ne zna gde je krenuo. Ali mi znamo da nije stigao.
A za muškarce... go qr**
Ja znam za naivno slikarstvo.S tim se počinje...
Sve više uviđam da niste Vi nimalo naivni!
Evo, odmah dođe, nešto seksi i za muškarce!A za muškarce... go qr**![]()
Qurjak?A za muškarce... go qr**![]()
Polno slikarstvo!Ja znam za naivno slikarstvo.![]()