Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.587
čoko bananicea šta je to ispod čaja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čoko bananicea šta je to ispod čaja?
Kod vas je pandan tom đumbir-limun mješavina iz Kuće čaja, tako slatkasto- gorkast, predivan. Bukv bih išla u Sa samo radi tog čaja.Znači, savršen!

Ima i bolja lokacija za savršene čajeve u SaKod vas je pandan tom đumbir-limun mješavina iz Kuće čaja, tako slatkasto- gorkast, predivan. Bukv bih išla u Sa samo radi tog čaja.![]()
železnice srbijeTrojka?![]()
Keksino keksići, četkice za zube i Marsić čokoladicaImaš za 25 čajčićaa šta je to ispod čaja?
Gde kupuješ one kisele?čoko bananice
Sa vitaminima, sumnjamčoko bananice
Ooo hvala, sačuvala sam.

Čokoladica?Keksino keksići, četkice za zube i Marsić čokoladica![]()
Jel sa šećerom?Ja perverzan a stalno se piše mžm, žmž...Što si perverzan tako?
Žtž - žena tvog života![]()
Evo, ja prvi put napisao. Jeste primijetile kako ovdje svi muškarci koji pišu na temi imaju malo gej sklonosti ili neke čudne fetiše ?Marsić![]()

Bona, on teti na kasi dao omot da naplati: izvin'te ja pojo, bio gladanČokoladica?Jel sa šećerom?

Jesi, jesi! I "jel mi divan" pa u spojlerJa perverzan a stalno se piše mžm, žmž...Evo, ja prvi put napisao.
![]()
![]()

Zar postoje druge?Čokoladica?Jel sa šećerom?
Valjda je trojka ffm ili mmfJa perverzan a stalno se piše mžm, žmž...Evo, ja prvi put napisao.
![]()
![]()
Da nam bar da keksa malo, sa vitaminima je, kontam da četkica za zube nije sa vitaminima?Čokoladica?Jel sa šećerom?
ja ovo potpuno razumemBona, on teti na kasi dao omot da naplati: izvin'te ja pojo, bio gladan![]()

Ja samo te druge i jedemZar postoje druge?![]()
Dok nisam došla na forum ni ja nisam znala da postoje drugeZar postoje druge?![]()

Izvukoh te ja iz filma, ni hvala da mi kažešValjda je trojka ffm ili mmf![]()

Kakav je moj prvi utisak bio 2018. kad sam naleteo na Heroja na nekom ćaskalištu...Jeste primijetile kako ovdje svi muškarci koji pišu na temi imaju malo gej sklonosti ili neke čudne fetiše ?
Slučajnost? I don't think so![]()
Jeste primijetile kako ovdje svi muškarci koji pišu na temi imaju malo gej sklonosti ili neke čudne fetiše ?
Slučajnost? I don't think so![]()