Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
To stvarno hleb? Gugl mi daje sliku nekog crnog.Ja napravila banana hleb
Koji čajčić piješ?![]()
Neka dva bućkuriša od kojekakvih citrusa. Moram u nabavku. Da ubodem nešto ukusno. Ili bar kamilicu u rinfuzi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To stvarno hleb? Gugl mi daje sliku nekog crnog.Ja napravila banana hleb
Koji čajčić piješ?![]()
Nisam vidio i ne mogu da komentarisemNisam plava.![]()
Banana bread je mnogo dobra stvarTo stvarno hleb? Gugl mi daje sliku nekog crnog.
Neka dva bućkuriša od kojekakvih citrusa. Moram u nabavku. Da ubodem nešto ukusno. Ili bar kamilicu u rinfuzi.![]()
Čekaj, sad ću ti dati adekvatan odgovorPa kako ne osećaš bananu? Više banana?!![]()
Na koki kao pičкаEve 120s?

Kad reče zec!Tužibaba Heca, ulovila zeca
Stavila u torbu Snowku za čorbu
Šta god predložite ja kačim, samo se dogovorite.I taman sam se navikla na zeleni Oblijev avatar, ovaj žuti me nešto iritira![]()
Sve mi je jadno osim zašto su slike zečeva.
Taman se oporavio, a ti tako, opet da me oteraš na bockanje!

Otužno su preslatkiSve mi je jadno osim zašto su slike zečeva.![]()
Pa nije pravi hleb-hleb, slatkiš je. Brzo i lako se sprema, a ukusno. Može samo s bananama, a može i sa čokoladom i orašastim, pa dobiješ čokoladni banana hleb koji je njamTo stvarno hleb? Gugl mi daje sliku nekog crnog.
Neka dva bućkuriša od kojekakvih citrusa. Moram u nabavku. Da ubodem nešto ukusno. Ili bar kamilicu u rinfuzi.![]()
Taman se oporavio, a ti tako, opet da me oteraš na bockanje!![]()
Dogovorili smo se, pozeleni!Šta god predložite ja kačim, samo se dogovorite.![]()

Metni zelenog!Šta god predložite ja kačim, samo se dogovorite.![]()

Jesi vidjela... a na Ani je djelovao miranTaman se oporavio, a ti tako, opet da me oteraš na bockanje!![]()

I ti si muško u tElu ženeOp op, diže mi se!![]()

Tamo je sve zavijao u ukrasni papir, a ovde se raspojasao!Jesi vidjela... a na Ani je djelovao miran![]()

A sad nisam?!Jesi vidjela... a na Ani je djelovao miran![]()

Tamo je sve zavijao u ukrasni papir, a ovde se raspojasao!![]()

Staviš je na pravo mesto i pustiš je da se sparuši?Ne znam kako bih stavio bananu na dijetu.![]()
Operisao se u međuvremenu!Meni je djelovao bespolno![]()