Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Samo polakoUlećem ti, nisam dugo!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo polakoUlećem ti, nisam dugo!![]()

Zapravo mislim da sam se jednom davno prevario.Aha, zato ti nama nisi nikad otkrio tačan dan rođenja, jer ti je to pin![]()
Šapni i meniiUlećem ti, nisam dugo!![]()

Sumnjaš u mene?!Ova Lo zna i gde Đavo spava...![]()

To je upgradeovano PRECOVANJENe znam vala, jesu imale čudne metode ali nije bolje ni ovoj djeci danas pored ovih internet mama. Sad ti je mamama Nosi set nešto što kupe prije nego što se porode, taj hepek nakačiš na usisivač jedan kraj, drugi zabiješ tek rođenoj bebi u nos i usisavaš slinice. Ok, djeca plaču, urliču i kontam plaše se zvuka, same metode..Tj. kontala sam dok jednom u doba korone nisam došla u fazu da ne mogu da dišem od začepljenog nosa, sinusa, kašlja i seka kaže: ma idem i tebi kupiti Nosi set. Znači, bukvalno sam mislila i ovo malo mozga će mi usisati, strašno bolno, čudno i neprirodno![]()
Zini da ti šapnem u oko!Nema da sapne ocu i da cujem.
Ih,koji putOpljačkan Louvre?![]()
Nikad.Sumnjaš u mene?!
E, Herojevu aTresu ne smem da otkrijem.![]()
I posle JA OPSEDNUTA!!!!!

Ulećem ti, za triiii, dvaaaaaa, jedaaaaan!Šapni i menii![]()

Zini da ti šapnem u oko!
Pa ja zbog tebe stavio, da malo pariš očiI posle JA OPSEDNUTA!!!!!
SRAMOTA
BEZOBRAZLUK![]()

Alergični smo na male kmekavce, a na velike još više, napustite prostorijyyyyyyy!!1!
De ti postavi sliku ponovo.Zini da ti šapnem u oko!
A što ti mene vrebaš, naopako?De ti postavi sliku ponovo.![]()
Ocu ali prvo slika.Alergični smo na male kmekavce, a na velike još više, napustite prostorijyyyyyyy!!1!

Alergični smo na male kmekavce, a na velike još više, napustite prostorijyyyyyyy!!1!

A što ti mene vrebaš, naopako?
Neka, bolje ne, ovako ti udaram čežnju.