The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.462
Nego
pozdrav iz seoske idile
pozdrav iz seoske idile
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ona druga![]()

Kako nisi?Nisam gledala nastavak Pepeljuge, nisam znala ni da ima![]()

Dirnuta sam do suza tvojom pažnjom!Pa ja zbog tebe stavio, da malo pariš oči![]()
Kako nisi?
Eto ideje šta da gledaš
A sad vidim da ima i Pepeljuga 3![]()

Tu sam uvek da pomognem i izvučem neku od slika dlakavih muškaraca koje čuvam u posebnom folderuDirnuta sam do suza tvojom pažnjom!

Koga, bananu!?Jedem kilograme banana. Žali Bože što nisam na nekoj dijeti. Ne bih je osetio.![]()

Oči peku?Dirnuta sam do suza tvojom pažnjom!
Srce drhturi a suza zaigrala na krajičku okaOči peku?![]()
Zbilja čudne fetiše imaš. Mada ide to.. dlakavi muškarci i ženske cigarice.Tu sam uvek da pomognem i izvučem neku od slika dlakavih muškaraca koje čuvam u posebnom folderu![]()

Samo da jedem i puštamGledam obavezno kad završim Rode, zanima me baš
Taman i ti treći da pogledaš![]()

Šatro drugi muškarci kad ono ti lično pre čerupanja.Tu sam uvek da pomognem i izvučem neku od slika dlakavih muškaraca koje čuvam u posebnom folderu![]()

Lepo moj muž kaže da volim majmuneTu sam uvek da pomognem i izvučem neku od slika dlakavih muškaraca koje čuvam u posebnom folderu![]()
Ne znam kako bih stavio bananu na dijetu.Koga, bananu!?![]()
Ja napravila banana hlebJedem kilograme banana. Žali Bože što nisam na nekoj dijeti. Ne bih je osetio.
I novi čajčić.![]()

Tužibaba Heca, ulovila zeca

Znaš li koliko dlaka sam iščerupaoŠatro drugi muškarci kad ono ti lično pre čerupanja.![]()

Lepši je zeleni, kad JA to kažem!I taman sam se navikla na zeleni Oblijev avatar, ovaj žuti me nešto iritira![]()
Eve 120s?Znaš li koliko dlaka sam iščerupao
Imam sliku, plus se vide i ženske cigarete za Lobicu.
Pa kako ne osećaš bananu? Više banana?!Ne znam kako bih stavio bananu na dijetu.![]()