- Poruka
- 113.091
Aaa naravno!Ali prvu sezonu vredi pogledati.
Gledala sam je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaa naravno!Ali prvu sezonu vredi pogledati.
Izvoli, demant!To ako nađe broj na dečijem odeljenju![]()
Kad ćeš nas upoznati?pretrcala ona moja cer cio maraton...ziva stigla i eno je pivu pije... to sto pije pivo je na oca, a to sto trci maraton je genetska mutacija....
otac joj je u Amserdam isao u kofisop.....ni u ludilu da trci.....
ne preporucuje se....momak joj viking, a caca bosanac zaebanKad ćeš nas upoznati?![]()
Nema nista.Izvoli, demant!
I prva epizoda je previše, ok za Oblija je treća mjeraAli prvu sezonu vredi pogledati.
Odgledao sam celu sezonu.I prva epizoda je previše, ok za Oblija je treća mjera![]()
A meni rekao prva ti je dosta!Odgledao sam celu sezonu.![]()
Pa to je demant.Nema nista.
ja jedino sto na TV odgledam je Barcelona......i zbog toga sam sve blize psihijatriji.......Odgledao sam celu sezonu.![]()
U drugom krugu.A meni rekao prva ti je dosta!
Lopte ne mogu očima da vidim.ja jedino sto na TV odgledam je Barcelona......i zbog toga sam sve blize psihijatriji.......
Srče se kafica, popij ko čojk kafu eboteE, sad može čajčić.![]()
Ne bih to metnuo u usta ni da mi plate.Srče se kafica, popij ko čojk kafu ebote
.gif)
Morel ova?ja jedino sto na TV odgledam je Barcelona......i zbog toga sam sve blize psihijatriji.......

mudro.....jer da volis fudbal mogla bi da ti se desi nesreca pa da navijas za Barsu....a posledice toga su cesanje, kolutanje ocima, ispadi bijesa, glasno psovanje, nesanica, alkoholizam, ogromna zelja za razbijanjem svih televizora koje vidis.....i mnogo toga goreg.........Lopte ne mogu očima da vidim.![]()
Srculence moje pametno, dobro, urbano <3kafica je mamica
Zanimljivio.mudro.....jer da volis fudbal mogla bi da ti se desi nesreca pa da navijas za Barsu....a posledice toga su cesanje, kolutanje ocima, ispadi bijesa, glasno psovanje, nesanica, alkoholizam, ogromna zelja za razbijanjem svih televizora koje vidis.....i mnogo toga goreg.........
Udaj se za meneLopte ne mogu očima da vidim.![]()