Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.442
Bože, pa iste smoNe volim muške kike!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože, pa iste smoNe volim muške kike!![]()
Ma fino mu 'vako kaži!Ima da te prejašem za tren, nećeš ni osetiti. Presisam. Prešišam.
U reduIma da te prejašem za tren, nećeš ni osetiti. Presisam. Prešišam.
To ako nađe broj na dečijem odeljenju

Ja merim kike tvojim štiklama! Mojim tj.! Zbunila sam se, ali ide u galeriju.

Nisam znao da i oni imaju visinske pripreme.Lijepo vala, baš lijepošuma, šetnice, restorani, hoteli, nije još nakrcano zgradurinama kao što su Bjelašnica i Jahorina a sve više i Trebević
Volim Igman!
Aha tu se desio Igmanski marš, blizu nam je i Igman. Ima sadržaja finih a od zanimljivijih bih izdvojila zatvor poluotvorenog tipa, ono kad su pre kraj kazne tu ih prebace da se pripremaju na slobodu![]()
Kažem ja gremlini...moraćeš kod egzorciste da ideš u narodu poznatijem kao majstorInače, prozor se opet sam zatvara![]()
Pobednik je opet bio u pravu i opet ga niko ne sluša.Kažem ja gremlini...moraćeš kod egzorciste da ideš u narodu poznatijem kao majstor
Samo sve preskoči.Dobar dan.
Imam skoro 80 strana za pročitati![]()
JE l' treba opet da se kačim u štiklama, krsta da se krsti?To ako nađe broj na dečijem odeljenju![]()

Ne govorim sa njima, završili smo.Znači da ne gledam
@Lorelaj92 je l vidiš kako ti sabotiraju preporuku
Ja pogledala pet epizoda vratice se rode
![]()

Ne znam šta da ti kažem.Znači da ne gledam
Ja pogledala pet epizoda vratice se rode
Posle Kopolinog sa Geri Oldmanom koji sam gledala 10 puta, druge neću ni da gledamMeni je zbrčkana nova sezona Crne svadbe, nekako kao da su na brzinu snimali i ubacili sve čega su se sjetili. Predvidljivo, nedovršeno i površno. Nije mi jezivo ništa.
Negooo, jeste gledali novog Drakulu ?![]()
Obzirom šta sam ovde pročitala, neću ni jaJa novu sezonu Svadbe nisam ni krenula da gledam, baš iz straha da je nisu upropastili, pa ne želim utisak prve sezone da kvarim.![]()
Ali prvu sezonu vredi pogledati.Obzirom šta sam ovde pročitala, neću ni ja