Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.369
Odgledala si već.Aj sad malo i pričaj o tome, kome se gleda nek gleda, kafa bolan!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgledala si već.Aj sad malo i pričaj o tome, kome se gleda nek gleda, kafa bolan!![]()
JesamOdgledala si već.![]()
![]()
Veče Perooodobro vece.....
Neka boli.... boli i bez torteTebe boli zub, ne mozes toliko da se mucis vec da ti pomognem sa tim probanjem![]()
djesi kcero...sta ima?Veče Perooo![]()
Neka boli.... boli i bez torte![]()
A evo, sitno do vikendadjesi kcero...sta ima?
To su oni koji su simpatiju u školskoj klupi ispred vukli za kosu.@Senna
Pitao si me na prosloj, a sad zatvorenoj temi, da li sam se skoro kačila.
Nisam!
Mada bih mozda trebala opet da pocnem, jer se pokazalo da zbog mojih slika slepi progledaju, nepokretni prohodaju, nemi progovore.
Naime, postoji muska osoba na ovom forumu koja goodinama nista nije napisala, samo je kacila klipove i sljastece slike
I jednom ti se ja okacim na temi „Sta ste danas obukli“ , kad ti to, do tada nemo bice, progovori i napisa punu recenicu: „KRIVE SU TI NOGE!“
Pa ako neko ima nekih zdravstvenih tegoba ja mogu da okacim tu sliku.
![]()
Isto ko i shit sa gomnetomkad reče skunk pomislih na nešto drugo, pa gledam kvakve veze životinja ima sa skankom![]()
A dva manja?Dobro veče
@Serpenti srećan rad novoj kafani
Donela sam i da se osladimo
(ne može po dva parčeta )
Pogledajte prilog 1801301
Još?Neka boli.... boli i bez torte![]()
Malo sam ga prebila.To su oni koji su simpatiju u školskoj klupi ispred vukli za kosu.2-3 decenije kasnije imaju sličan pristup.
![]()
Sad manje boli.
Jel to onaj isti što i dan danas samo klipove kači?Malo sam ga prebila.![]()
![]()
A nisu mi krive noge, vec je slikano u polupokretu, a on malo neobican covek![]()
![]()
Najverovatnije ti ta privremena proteza gnječi rane od operacije pa je normalno da boliSad manje boli.
Al su mi usta proširili za broj.Imam utisak da ne mogu da ih zatvorim
Kako si ti divan i pažljivNe moze, onda ce vise da te boli![]()
vako;A evo, sitno do vikendaumora najviše
Kakav si ti?
Blam me je da napisem.Jel to onaj isti što i dan danas samo klipove kači?
Neobičnog nika što ne znači ništa
Znači komunikacija klipovima nije tako usamljena pojavaBlam me je da napisem.Nije japageve.
Na A mu je nick.
Posle je se cak i raspisao.Tj. bilo je i recenica, a ne samo slika.
Boze, koliko sam ja lekovita!
Takoreci melem!
Svaki čovjek bar jednom u životu doživi smak svijeta. Zavisi šta i ko je bio njegov svijet..vako;
nesanica me muci,,,,,,mocna, dolazi kao uragan, grmi, valja sve pred sobom, kontrira sama sebi, ponire, izvire, negira sve.....pokusavam je ojterati brojanjem, Barcelonom, ali dzaba...budan docekujem crvenilo iza sume......misao mi se vraca u ono uzasno vrijeme bdijenja...odustanem, predam se....i kunem se da necu da je pretacem u slova, u stihove, u patetiku...to je ona i njene izmisljotine, to nisam ja.........
i onda krene neka kisa u meni, k`o da sam oktobar licno.....
eto, ebaiga....
Privremeni su mi samo 2,3,4 s jedne strane preko mojih zuba a šav je gore.To zarasta, ali je problem ova poslednja intervencija, na 7. To se nešto usporilo, pa čekamo.Najverovatnije ti ta privremena proteza gnječi rane od operacije pa je normalno da boli
Nevezano za to ovo mi je carskiSvaki čovjek bar jednom u životu doživi smak svijeta. Zavisi šta i ko je bio njegov svijet..
Pero, mora proći vrijeme ali ti obećavam biće lakše, podnošljivije i znaš šta, tuga će ti postati čak i lijepa. Vjeruj Minki![]()