Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Mnogo se on koprca za tako veliki! Stomak!
Ima da mu uvedem strogo mirovanje, sa mnom na njemu!
Jao, kad spomenu stomak. Danas u parku.. neki par se dohvatio na klupi i to vrlo neukusno, nisu klinci uopšte... ona onako gabaritna žena a on mršo mršavi 🤣

I prolaze bakica i neke dedice i komentarišu ih, i govori ovaj jedan deda tihim tonom - ma ona je trudna pa joj zato zavlači ruke pod majicu
A čuje se bakica sva ljutita: Nije ona trudna, nego debela. Debela! A on je hvata za sise, kako si naivan!

A meni u glavi ovaj smajlić -
smilie_girl_171.gif

Zasto?
Gledao sam listu najvecih uzrocnika celavosti kod muskaraca i kada sam video da imam prvih 5 nisam ni citao dalje.
Imao sam kosu preko celih ledja kao momak, sada u najboljem slucaju mogu da budem kao mladji referent Dimitrije Pantic sa svojom kosom.
Redovno se sisam na nulu a za periku mislim da je bacanje para. Nema svrhe da je stavljam kada svi znaju kakva je situacija.

A presadjivanje sam video kod kolege kako izgleda, njemu posle toga opalo i ono malo kose sto je imao pa sada izgleda smesno.
Ne znam, moj zet je presađivanje radio u Turskoj, u dva navrata, prije i za vrijeme korone. Bukvalno sad ima problem sa pregustom kosom, ja ga zovem Čupo :D
Njemu vratilo osmijeh na lice, samopozdanje, baš je zadovoljan.

Ne znam, moj zet je presađivanje radio u Turskoj, u dva navrata, prije i za vrijeme korone. Bukvalno sad ima problem sa pregustom kosom, ja ga zovem Čupo :D
Njemu vratilo osmijeh na lice, samopozdanje, baš je zadovoljan.

Nekima to puno znaci.
Ja sam imao srecu da imam dugu kosu dok sam to hteo i da mi opala kasnije. To sve vise pogodilo mooju majku nego mene.
Meni najvise smeta sto nije opalo sve kao kod Koline kad je vec krenulo da pada, ovako moram redovno da skidam.

moj zet je presađivanje radio u Turskoj
Kod mene su dvoje kolega radili ali ovde kod nas

Jednom se primilo i izgleda ok ovaj drugi izgleda kao da je pobegao sa njive i one motke za strašila

Kaže bolje sam izgledao kao ćelav.

Sad najgore što mu ne otpada pa se šiša na kratko ali izgleda ko džoger za brisanje podova

A jedan naš prijatelj, ode sav ushićen da i on uradi, pregledali ga, vratili, ne može, nema dovoljno tih muda koja moraju uzeti :D i ovako nam je to javio :D

Jedina transplantacija kod mene moguća..

Pogledajte prilog 1810952

Postoji minimum da bi to moglo da se uradi. Bila tema na muskarcima jedno vreme, sada mislim da je zatrpana u moru glupih tema bez pravih postova.

Jednom se primilo i izgleda ok ovaj drugi izgleda kao da je pobegao sa njive i one motke za strašila

Sad najgore što mu ne otpada pa se šiša na kratko ali izgleda ko džoger za brisanje podova
Nemam adekvatnu reakciju na ovo, nešto između cepam se od smeha i blagog tužića. :hahaha1:

Nekima to puno znaci.
Ja sam imao srecu da imam dugu kosu dok sam to hteo i da mi opala kasnije. To sve vise pogodilo mooju majku nego mene.
Meni najvise smeta sto nije opalo sve kao kod Koline kad je vec krenulo da pada, ovako moram redovno da skidam.
Pređi na brijač. Meni lakše tako. Mašinicu sam izbacio pre 15 god. Još ako briješ svaki dan može da se sija kao kugla za kuglanje. 😁

Evo, bukvalno izašao iz mora pa raščupan, a bio je totalno ćelav! Skroz

Back