Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.585
Turkish airlinesKupi periku ebote, idi na presađivanje kose, evo uzećemo pelcer od Oblija, a ne, i on je ćelav
Sena! On nema uši ali ima kosu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turkish airlinesKupi periku ebote, idi na presađivanje kose, evo uzećemo pelcer od Oblija, a ne, i on je ćelav
Sena! On nema uši ali ima kosu!
Nije o krstarici Pogledajte prilog 1810947
Hahahahhahahahahahah joj, stomak boli, uši otpadaju, trava raste iako je ne polivam!![]()
aplikacija Moj kalendar![]()

Jao, kad spomenu stomak. Danas u parku.. neki par se dohvatio na klupi i to vrlo neukusno, nisu klinci uopšte... ona onako gabaritna žena a on mršo mršaviMnogo se on koprca za tako veliki! Stomak!
Ima da mu uvedem strogo mirovanje, sa mnom na njemu!
Snowko....Pepe nije tvor,nego Pepeljugina polusestra!![]()

Iskustva ne manjka, metode si već isprobala na sebiMoj će biti raskomadan u svakoj fazi ciklusa!![]()
Ne znam, moj zet je presađivanje radio u Turskoj, u dva navrata, prije i za vrijeme korone. Bukvalno sad ima problem sa pregustom kosom, ja ga zovem ČupoZasto?
Gledao sam listu najvecih uzrocnika celavosti kod muskaraca i kada sam video da imam prvih 5 nisam ni citao dalje.
Imao sam kosu preko celih ledja kao momak, sada u najboljem slucaju mogu da budem kao mladji referent Dimitrije Pantic sa svojom kosom.
Redovno se sisam na nulu a za periku mislim da je bacanje para. Nema svrhe da je stavljam kada svi znaju kakva je situacija.
A presadjivanje sam video kod kolege kako izgleda, njemu posle toga opalo i ono malo kose sto je imao pa sada izgleda smesno.
Wireless(Bez)grešno začeće

A jedan naš prijatelj, ode sav ushićen da i on uradi, pregledali ga, vratili, ne može, nema dovoljno tih muda koja moraju uzetiTurkish airlines
Ne znam, moj zet je presađivanje radio u Turskoj, u dva navrata, prije i za vrijeme korone. Bukvalno sad ima problem sa pregustom kosom, ja ga zovem Čupo
Njemu vratilo osmijeh na lice, samopozdanje, baš je zadovoljan.
Kod mene su dvoje kolega radili ali ovde kod nasmoj zet je presađivanje radio u Turskoj

A jedan naš prijatelj, ode sav ushićen da i on uradi, pregledali ga, vratili, ne može, nema dovoljno tih muda koja moraju uzetii ovako nam je to javio
Jedina transplantacija kod mene moguća..
Pogledajte prilog 1810952
Ne šali se sa ženama da su divlje svinje i tvorovi!Znam Agi, salim se bre u pm.![]()
Kad kosa ode sa glave, pamet dolazi do izražaja!
Što kod Snowka nije slučaj, e ništa, ajmo ponovo!

Nemam adekvatnu reakciju na ovo, nešto između cepam se od smeha i blagog tužića.Kod mene su dvoje kolega radili ali ovde kod nas
Jednom se primilo i izgleda ok ovaj drugi izgleda kao da je pobegao sa njive i one motke za strašila
Kaže bolje sam izgledao kao ćelav.
Sad najgore što mu ne otpada pa se šiša na kratko ali izgleda ko džoger za brisanje podova

Ne šali se sa ženama da su divlje svinje i tvorovi!
Veruj Agi

Tvor je još goriTo za svinje nisam lepo video![]()
Pređi na brijač. Meni lakše tako. Mašinicu sam izbacio pre 15 god. Još ako briješ svaki dan može da se sija kao kugla za kuglanje.Nekima to puno znaci.
Ja sam imao srecu da imam dugu kosu dok sam to hteo i da mi opala kasnije. To sve vise pogodilo mooju majku nego mene.
Meni najvise smeta sto nije opalo sve kao kod Koline kad je vec krenulo da pada, ovako moram redovno da skidam.
Evo, bukvalno izašao iz mora pa raščupan, a bio je totalno ćelav! SkrozKod mene su dvoje kolega radili ali ovde kod nas
Jednom se primilo i izgleda ok ovaj drugi izgleda kao da je pobegao sa njive i one motke za strašila
Kaže bolje sam izgledao kao ćelav.
Sad najgore što mu ne otpada pa se šiša na kratko ali izgleda ko džoger za brisanje podova