Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.429
Da nije ono ?Ne bih znao, kasni mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije ono ?Ne bih znao, kasni mi

Jao a ovdje može grupni čet, predobro
![]()

Hoće neko da ogovaramo u pp?![]()

Opšte narodna odbrana?Da nije ono ?![]()
Nije to loše, ko ima suđenika, pa da odmah zna da po tome prati sveOtišla sam vidjeti da li ima opcija da dodaš nekoga za prijatelja, a ima samo pozovi partnera![]()

Otišla sam vidjeti da li ima opcija da dodaš nekoga za prijatelja, a ima samo pozovi partnera![]()
PepeJoš par hiljada postova i nova tema!
Ko bi da otvara sledeću?![]()
Hakovali teŠalim se, nisam ovo ja pisala![]()
Moj će biti raskomadan u svakoj fazi ciklusa!Nije to loše, ko ima suđenika, pa da odmah zna da po tome prati sve
Tačno može da zna kad ne treba da joj ide na živce da ne bi završio raskomadan![]()

Promenili su to davno.
Sada mozes samo da pratis nekoga i njemu stigne obavestenje o tome.
Ranije je to sa prijateljima funkcionisalo kao fejsbuk i bila je opcija da ti samo prijatelji salju pp.
Sada imas opciju da to mogu samo ljudi koje ti pratis.

Da. Zato sam je i gledao jer sam mislio da je gotova. Sad proverih - ima još ova sezona.a gledao si prethodne sezone?![]()
Kupi periku ebote, idi na presađivanje kose, evo uzećemo pelcer od Oblija, a ne, i on je ćelav

Mnogo se on koprca za tako veliki! Stomak!Imaćemo bebuuu
![]()
Ali samo u ovulaciji onako kako i on sam želi!Moj će biti raskomadan u svakoj fazi ciklusa!![]()

Snowko....Pepe nije tvor,nego Pepeljugina polusestra!![]()
Moze on da bude maskota?
Ček a kako ti znaš kako ta aplikacija funkcioniše?![]()
![]()

Onda sam ja stalno u ovulaciji, osim tih par dana.Ali samo u ovulaciji onako kako i on sam želi!![]()

Nije o krstariciKoja aplikacija?
Zar nije prica o pp na Krstarici?
Hahahahhahahahahahah joj, stomak boli, uši otpadaju, trava raste iako je ne polivam!Koja aplikacija?

(Bez)grešno začećeNe bih znao, kasni mi
Koja aplikacija?

Kupi periku ebote, idi na presađivanje kose, evo uzećemo pelcer od Oblija, a ne, i on je ćelav
Sena! On nema uši ali ima kosu!