Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
 - 12.473

MmmmmmmKaže legenda ko ćelav pozadi žena ga čupala dok ga je privlačila sebi
Ko ćelavi napred žena ga čupala dok ga odgurivala od sebe
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MmmmmmmKaže legenda ko ćelav pozadi žena ga čupala dok ga je privlačila sebi
Ko ćelavi napred žena ga čupala dok ga odgurivala od sebe
![]()
Nisam čula, sreća pa ne nazvah tatu da ga pitamMnogo je gadno
Oni konci sitni od majice što se upletu u pupku
NemaHava je zrak, možda ima veze sa tim?
LažePrvo slikanje za dokumenta pa onda
Kolega mi pricao kako je uglancao celu pa otisao da se slika za licnu kartu. Ceo dan proveo u stolici ispred fotoaparata i svaki put bela slika![]()

Daj sad i sliku onog od 27 i po eura, Gillette, na baterije, što koristiš. I od sutra će biti Obnijev brijač..

Nisi skontao, jel?![]()

Ali velikiViše kao glavić ali dobro![]()
 Jel zna tata?Nisam čula, sreća pa ne nazvah tatu da ga pitam![]()
Tužiću gaali kako ti je čaj ukrao, a sve kao fin![]()

Nisam zvalaJel zna tata?
Zašto trimer?Daj sad i sliku onog od 27 i po eura, Gillette, na baterije, što koristiš. I od sutra će biti Obnijev brijač..
Nisi ni pomislio da bismo mogle Pepe, Serp i ja, jer mi smo fineAli veliki(kad sam napisao, samo sam čekao hoćete ti ili Lo da izletite
) Sramota.
![]()
![]()

Tužiću ga![]()

Jednoj si rekao da je divlja svinja,drugoj da je umiljati tvor a meni si pustio klipKako meni opalo kao da su me zene razvlacile medju sobom![]()
Ne može. Nije da nisam pokušavao.ali kako ti nije strašno da se ne isječeš tako sam![]()
Neeeeee, nisi skontao, aj idi pročitaj opet Herojevu porukuKako meni opalo kao da su me zene razvlacile medju sobom![]()
Sutra, da ih ne prekidam u filmuAl pitaj ga

Jednoj si rekao da je divlja svinja,drugoj da je umiljati tvor a meni si pustio klip
Dobro i glavu imaš

Jednoj si rekao da je divlja svinja,drugoj da je umiljati tvor a meni si pustio klip
Dobro i glavu imaš