pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.776
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Jesi bio u zatvoru?![]()
Ni nanogicu?Ne.Ima taj "podsticaj" države za nas mlade početnike, tzv. oportunitet, gde se za prvo krivično izvlačimo uz nagodbu po predlogu tužilaštva. Tako da sam sačuvao i dozvolu i poene.
Bilo mi je bitno da je čovek ok, a pare dođu i prođu.

Joj, kako ti se desilo to?Ne.Ima taj "podsticaj" države za nas mlade početnike, tzv. oportunitet, gde se za prvo krivično izvlačimo uz nagodbu po predlogu tužilaštva. Tako da sam sačuvao i dozvolu i poene.
Bilo mi je bitno da je čovek ok, a pare dođu i prođu.
Nama pola stanovništva kriminalno. Nema Srbija para koliko ovom narodu treba nanogica.Ni nanogicu?![]()
Ja tad sačuvao dozovolu a već sledeće ostao bez dozvole na 2 meseca mislim i 6 poena dobioTako da sam sačuvao i dozvolu i poene
Ccc, a posle meni prigovara za 350 eUra.Ja tad sačuvao dozovolu a već sledeće ostao bez dozvole na 2 meseca mislim i 6 poena dobioi 20.000 din

Ali zato evo 13 godina ič, ništa, zilč, nadaCcc, a posle meni prigovara za 350 eUra.![]()
Ne mogu na forumu detaljan opis, ali gledaj ispred sebe dok voziš, a ne u osobu koja prolazi autom pored tebe.Jok, kako ti se desilo to?
Da znam šta da ne radim.![]()
Šta si uradio?Ja tad sačuvao dozovolu a već sledeće ostao bez dozvole na 2 meseca mislim i 6 poena dobioi 20.000 din
U Srbiji nula.Razmišljam koliko se ubistava noćas desilo pod okriljem Noći veštica.
Fazon svi maskirani, pa i ubica se maskira i lakše kamuflira...
Mene nerviraju pešaci presretači bacači, fazon vidi da se približavaš pešačkom i oni ti se bace pred auto.Ne mogu na forumu detaljan opis, ali gledaj ispred sebe dok voziš, a ne u osobu koja prolazi autom pored tebe.Ovaj gradić je problematičan, uske ulice, trotoari, parkirani auti na sve strane, a ja sam nešto bio pod stresićem i odlutao u mislima.
Zamisli kad ja nađem fotku iz 40ih, Nemci ulaze u grad i odmah sam prepoznao ulicu, raskrsnicu, sve ista širina...
A tada ako je, lupetam, bilo 20 auta u gradu, a danas hiljade. Mada, svega toga ne bi bilo da mi je bio uključen mozak.
![]()
Vozio 84km/s a ograničenje 50km/hŠta si uradio?![]()
Da nisi video onu što te bloknula na tinderua ne u osobu koja prolazi autom pored tebe

Ne mogu na forumu detaljan opis, ali gledaj ispred sebe dok voziš, a ne u osobu koja prolazi autom pored tebe.Ovaj gradić je problematičan, uske ulice, trotoari, parkirani auti na sve strane, a ja sam nešto bio pod stresićem i odlutao u mislima.
Zamisli kad ja nađem fotku iz 40ih, Nemci ulaze u grad i odmah sam prepoznao ulicu, raskrsnicu, sve ista širina...
A tada ako je, lupetam, bilo 20 auta u gradu, a danas hiljade. Mada, svega toga ne bi bilo da mi je bio uključen mozak.
![]()

Sinoć sam razmišljala o ovomeRazmišljam koliko se ubistava noćas desilo pod okriljem Noći veštica.
Fazon svi maskirani, pa i ubica se maskira i lakše kamuflira...

Pešaci i kamere su najveći stah. Ne znaš gde ti prave sačekušu.Mene nerviraju pešaci presretači bacači, fazon vidi da se približavaš pešačkom i oni ti se bace pred auto.
Kao pokojni VladaJeste svi problematični u vožnji, sreća pa se ne krećem često po vašim gradovima![]()
Jeste svi problematični u vožnji, sreća pa se ne krećem često po vašim gradovima![]()

Hteo da je identifikuje kroz prozor, dok mu random baba na haubi leži.Da nisi video onu što te bloknula na tinderu![]()
![]()
Kod nas tolerisu do 10kmAli zato evo 13 godina ič, ništa, zilč, nada
Samo kazna za parkiranje i ono prekoračenje od čitava 3 km sa kamere
Sve zajedno izašlo nekih 3000 din
Pešaci i kamere su najveći stah. Ne znaš gde ti prave sačekušu.
Jesi ti imala kakvih pustolovina?![]()