Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.485
Ja sam ga gurnula tebi da mu ga izmjeriš!Napuštam vas, za srce ste me ujeli, mog čoveka SrPoljuba gledate odmah drugoj da date, pored mene žive! Ništa vam nije sveto!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ga gurnula tebi da mu ga izmjeriš!Napuštam vas, za srce ste me ujeli, mog čoveka SrPoljuba gledate odmah drugoj da date, pored mene žive! Ništa vam nije sveto!![]()
Ovo čudo ima dlake i po vrhu glave.Tako zamišljam Oblija![]()
Napuštam vas, za srce ste me ujeli, mog čoveka SrPoljuba gledate odmah drugoj da date, pored mene žive! Ništa vam nije sveto!![]()

Ne bi ga mi dali, nego on sam vrda. Moraš ga bolje vezati za radijator u podrumuNapuštam vas, za srce ste me ujeli, mog čoveka SrPoljuba gledate odmah drugoj da date, pored mene žive! Ništa vam nije sveto!![]()

Ako si ga ti gurnula, onda to znači da je bio kod tebe?Ja sam ga gurnula tebi da mu ga izmjeriš!

Ako si ga ti gurnula, onda to znači da je bio kod tebe?![]()
AhahahahahahahahahahahNe bi ga mi dali, nego on sam vrda. Moraš ga bolje vezati za radijator u podrumu![]()
Kako da se vole kad se stalno odvezujeNe bi ga mi dali, nego on sam vrda. Moraš ga bolje vezati za radijator u podrumu![]()
Čak si nezgodna i u diskusiji kao i Heroj. Sve okrećeš na svoju stranu.Ako si ga ti gurnula, onda to znači da je bio kod tebe?![]()
Stvoreni su jedno za drugoČak si nezgodna i u diskusiji kao i Heroj. Sve okrećeš na svoju stranu.![]()

Širineee, debljineeee, obimi, dužineeeee, visineeee milineeeeeSrboljuba kao zatvorenika - lisice za ruke, vezati za ležaj gde se vrše merenja i onda uzduž i popreko.![]()

Sa zekama?![]()

Oće Snowko!
Nemoj dva puta da mu kažeš

Kakav ležaj- tamnica!Srboljuba kao zatvorenika - lisice za ruke, vezati za ležaj gde se vrše merenja i onda uzduž i popreko.![]()
I na kraju štopericaŠirineee, debljineeee, obimi, dužineeeee, visineeee milineeeee![]()

Rekao si mi da nisam zgodna!Čak si nezgodna i u diskusiji kao i Heroj. Sve okrećeš na svoju stranu.![]()

Ovde bi on dobrovoljno došao.Kakav ležaj- tamnica!
Ima i fotelja za Lo
![]()
E o ovome sam pričao.Rekao si mi da nisam zgodna!![]()
Rekao si mi da nisam zgodna!![]()
Ja zasednem na presto, dok se njemu isteže kičmeni stub na spravi za vežbanje desno!Kakav ležaj- tamnica!
Ima i fotelja za Lo
![]()
Ovo se i meni sviđaKakav ležaj- tamnica!
Ima i fotelja za Lo
![]()

Kakav ležaj- tamnica!
Ima i fotelja za Lo
![]()
Nije
Mada mozes da mi nadjes na Temu jednu pamucnu sa zekama
Trenutno je sa pivom![]()

Smirio sam se malo, Lobicu sam poslednju cmoknuo jer je cesto spominjala da hoce![]()