Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.558
Ja nista necu danas da odbijem mmm..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nista necu danas da odbijem mmm..
Bebo zar si izneverila nasu tradicionalnu negostoljubivost.^^Ne čujem ništa, svira mi muzika![]()
Dobar dan i vama Tu okolo, kako ste?Ooo da li je oatalo nesto.
Dobar dan!
Jos nisi probio komsijski zid?Ne znam ja ništa, ja sam ovde biciklom
Prijatelj ili neprijatelj, svrha vaseg gostovanja, dokumenta i mito?Dobar dan i vama Tu okolo, kako ste?
Ja moram da idem, ti poslužuj danas. Ne mogu sve jaJa nista necu danas da odbijem mmm..

Omaklo mi seBebo zar si izneverila nasu tradicionalnu negostoljubivost.

Ih sad se kao izvlacis.Ja moram da idem, ti poslužuj danas. Ne mogu sve ja![]()
Sta ti se tacnije.omaklo, juju.Omaklo mi se![]()
Eto komplimente podobijasmo!Meni često prebacuju da sam neozbiljan ali kad vidim vas, ja sam ozbiljan ko Vučić kad mu Žaklina Tatalović postavi pitanje!
dolazim kao prijatelj, bez skrivenih namera, čista srca i otvorenog uma, drugim rečima - nemam dokumentaPrijatelj ili neprijatelj, svrha vaseg gostovanja, dokumenta i mito?

Tvrd, debeo, dobra gradnjaJos nisi probio komsijski zid?
To je Sejovo Pušenje, nije Neletovo i akustičan je koncert.drugarica me sutra vodi na Zabranjeno pusenje u MTS. Cemu da se nadam.
Biće mešovito, neki će da sede, neki će da priđu do bine verovatno.Da li ce raja da vileni oli da sedi? Zna li se sta.

kaze se Sejino pusenje, ali se to malo razvuce, kao SeeejinoTo je Sejovo Pušenje, nije Neletovo i akustičan je koncert.
Ne nadaj se ničemu pa kako ti ispadne![]()
Daleko biloA tražila si da te cmoknem dok sam ti bio na ignore![]()

Ni sa kim nisam razmjenila toliko tjelesnih tečnosti kao sa njim, to se već u litrima brojiRazmena telesnih tečnosti![]()

Biće ti odlično. O d l i č n o! UživajIh sad se kao izvlacis.
E drugarica me sutra vodi na Zabranjeno pusenje u MTS. Cemu da se nadam.
Ja kad sam ih gledala imali su neko krs ozvucenje i bilo je davno. Da li ce raja da vileni oli da sedi? Zna li se sta.

Sejino je boljekaze se Sejino pusenje, ali se to malo razvuce, kao Seeejino.
Meni oni nisu kao Neletovo Pusenje - ipak je Nele bio maskota originalnog benda, i zadrzao je onu originalno pojavu i fazone, uglavnom.