Zahvaljujem vrlo ste ljubazni,Ne smetaš, upadaj!
evo malo da se zasladiteDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahvaljujem vrlo ste ljubazni,Ne smetaš, upadaj!
evo malo da se zasladitePa o tome pregovaramo, da se uvrste u ovaj dio gdje su i ostali koje koristimo![]()

a ni da se pojedeRučak neće sam da se spremi .

nema potrebe za bijenjem, sve nesporazume treba rešavati putem dijaloga...Hvala lepo, diFni ste
Samo da se ne pobijemo, svi smo slatkoljupci![]()

Pa đe si Minka ružo moja neubrana, tražim te po forumu... šta ima, jel Sarajevo gdje je nekad bilo?Dejoooooooo![]()

pročitah ovo glasom predcednika^^Težimo ka miru i stabilnosti, diplomatskim dijalozima koji će da unesu dašak sreće u našu malu blesavu zajednicu![]()
E to volim da čujem! nego ja već pola sata sedim ovde i niko me nije pitao šta ću da popijem^^Težimo ka miru i stabilnosti, diplomatskim dijalozima koji će da unesu dašak sreće u našu malu blesavu zajednicu![]()

Sjela pod dud da odmorim i zaglavilaPa đe si Minka ružo moja neubrana, tražim te po forumu... šta ima, jel Sarajevo gdje je nekad bilo?
Šta ćete da popijete? Sve imamo. Alkohol, energetska pića, kafu, čajeve, rakiju, vino. Šta ti duša išteE to volim da čujem! nego ja već pola sata sedim ovde i niko me nije pitao šta ću da popijem![]()

čuj dobro, odlično!!Sjela pod dud da odmorim i zaglavila
Tu je Sarajevo, ne mrda
Jesi mi dobro?
koziju surutku cenim da nemate... može pivo ali da nije 'ladno, hvala!Šta ćete da popijete? Sve imamo. Alkohol, energetska pića, kafu, čajeve, rakiju, vino. Šta ti duša ište![]()

Imamo ali ne damokoziju surutku cenim da nemate

Imamo ali ne damo![]()

I evo ga Dejo i dobro poznata kozija surutkakoziju surutku cenim da nemate... može pivo ali da nije 'ladno, hvala!

Ne znam ja ništa, ja sam ovde biciklomKakav si ti to prema novom gostu, sramota. Misliće da smo, ne daj Bože, neke stipse![]()
Ooo da li je oatalo nesto.
U cara Trojana kozja surutkaI evo ga Dejo i dobro poznata kozija surutka![]()
Ma!![]()
A sta, nismo?Kakav si ti to prema novom gostu, sramota. Misliće da smo, ne daj Bože, neke stipse![]()