Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Pa ti si me zvao kako sam ti rekla više puta da me ne zoveš tkd... zasluženo.To sam i ja mislio pa si me metla na ignor![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti si me zvao kako sam ti rekla više puta da me ne zoveš tkd... zasluženo.To sam i ja mislio pa si me metla na ignor![]()

Ima i to sa motivom mačkeŠalji ako nađeš![]()
vidi kako su krasne
Pozeleneo od muke!Metnucu ja tebi nesto
Zelenog

Ne znam vas, ali mene tako loše odradilo ovo pomeranje sata, imam utisak da je u 14h mrak i to odjednom fazon, do juče smo do 18h bili vidljivi, a sad od 14-15h krećem da čkiljim.
Predivno, ne vidiš ga.. kad bi moglo tako u rlJa sam danas prvi put vidjela kako izgleda kad ti je neko na ignoru, zanimljivo![]()

Koje sunceMeni za koji dan krece period kada necu videti Sunce po nekiliko dana kada sam na poslu.
Pa ti si me zvao kako sam ti rekla više puta da me ne zoveš tkd... zasluženo.![]()

Prvo se navikni da piješ čaj, da ne kupuješ bezvezePreslatko
Treba mi crvena
ali i plava, i bijela![]()

Ne znam vas, ali mene tako loše odradilo ovo pomeranje sata, imam utisak da je u 14h mrak i to odjednom fazon, do juče smo do 18h bili vidljivi, a sad od 14-15h krećem da čkiljim.

Poštedi me.Ja ne dajem svima nadimke![]()
Koje sunce![]()

Prvo se navikni da piješ čaj, da ne kupuješ bezveze![]()

Mene još više nervira što je jutros bilo proljeće
Ne mogu da se ponašam kao da je proljeće jer mrak pada u 3, a ne mogu se ni ušuškati kao da je jesen jer mi vrijeme ne dopušta![]()

Samo pojačajte alkohol. Kad pomaže onima na severu preko zime - i nama će.
Zapisati: uz čaj kupiti i flašu nečega.![]()

Mene samo nervira što su mi ruke hladne konstantno, napolju mi skoro utrnu a nema ni 0°![]()
I fizičku aktivnost pojačatiSamo pojačajte alkohol. Kad pomaže onima na severu preko zime - i nama će.
Zapisati: uz čaj kupiti i flašu nečega.![]()

Možda bi me kupovina motivisala da pijem čaj![]()