Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.509
Peri, u skladištima im pacovi skaču po kukuruzu.Neću još i kokičar prati.Probaj ti pa reci da sam u pravu.
Na ringli ili mikrotalasna? Zaboravio sam ko koju metodu ovde primenjuje. Ostarelo se.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peri, u skladištima im pacovi skaču po kukuruzu.Neću još i kokičar prati.Probaj ti pa reci da sam u pravu.
Na ringli ili mikrotalasna? Zaboravio sam ko koju metodu ovde primenjuje. Ostarelo se.
![]()
Pa od kukuruza, kokičara. Samo što operem prije upotrebe.Od cega onda pravis kokice?![]()
Šta ti teško, praviš sebi![]()

Zašto ne bi moglo... operi to i ubaci.Tiganjringla, iz mikrovalne ne volim, bljak su mi
Ne valja ti to mudo, ima kod Pepe i mene bolje
Više nisam gladnaZašto ne bi moglo... operi to i ubaci.Samo pritisni rukom poklopac.
![]()

Jaooo, vidi, raste mu!

Peru noge pre nego što uđu.Peri, u skladištima im pacovi skaču po kukuruzu.
Peru noge pre nego što uđu.Objašnjavao sam ti to.
Ili nekome drugom.
Jedem ih 2x godišnje, tako da nemam razrađenu proceduru.

Znači, fujPeru noge pre nego što uđu.Objašnjavao sam ti to.
Ili nekome drugom.
Jedem ih 2x godišnje, tako da nemam razrađenu proceduru.
Šta mi vredi što ima kod vas kad ja nemam.Ne valja ti to mudo, ima kod Pepe i mene bolje![]()
Pa od kukuruza, kokičara. Samo što operem prije upotrebe.
Lana Del Rey vajb!Smirena sam.
![]()

budalaImamo mi i za tebe i za nas same.Sa mojim planeticama u Raku, naravno da nemam![]()

Samo reci šta ti duša iščeŠta mi vredi što ima kod vas kad ja nemam.Naručite nešto i za moju dušu.
![]()
Potražim i taj. Limun volem. Među naj mi je neki plastični limun. I on je bio iz DM.I ako smijem da preporučim filtere za čajeve iz DM-a, praktično, uredno, ne razmišljaš jel to mudo koroziralo, jel štetno metalno, jel štetnije plastično..
100 komada manje od 2 eura
Pogledajte prilog 1808092
Čiki se tako obraćaš, uvrediće se.Neću da ti kažem ćelavi![]()

I ako smijem da preporučim filtere za čajeve iz DM-a, praktično, uredno, ne razmišljaš jel to mudo koroziralo, jel štetno metalno, jel štetnije plastično..
100 komada manje od 2 eura
Pogledajte prilog 1808092

Nije ovo čajPotražim i taj. Limun volem. Među naj mi je neki plastični limun. I on je bio iz DM.![]()

Ja sam se ovo ljeto navukla na domaći sok od zove![]()
To je super! Pepe potražimoMoj cica ima neke dvodelne solje sa polopcicem za caj.
Imas normalnu solju i na njoj keramicki deo koji je filter i ide skoro do dna solje i u njemu je caj (grancice i listici domaceg caja) i na vrhu mali poklopac da to lepo odstoji.
Odlicna stvar![]()
Hvala, Lo. Ova današnja omladina...Čiki se tako obraćaš, uvrediće se.![]()