Pepeljuginazlapolusestra
Iskusan
- Poruka
- 5.690
Ne bih mogla da ih prirodno nemaš![]()
Sa mojim planeticama u Raku, naravno da nemam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih mogla da ih prirodno nemaš![]()

Sa mojim planeticama u Raku, naravno da nemam![]()
Tome se nisam nad'oZašto me tjeraš na grešne misli Pogledajte prilog 1808046

Ni ja se nisam nadala pipkanju, štipkanju, stiskanju i stezanju tvog teleta od strane treneraTome se nisam nad'o![]()

Pa tebi nije dozvoljeno, ti si mala bibaI ti meni pišeš da se smirim, a pogle tebe razuzdane...![]()

Pa ja ni nisam razuzdana kao tiPa tebi nije dozvoljeno, ti si mala biba![]()

Pa kako drugačije da treniramo, na daljinski?Ni ja se nisam nadala pipkanju, štipkanju, stiskanju i stezanju tvog teleta od strane trenera![]()

Pa ne daj BožePa ja ni nisam razuzdana kao ti![]()

Pa niko vojnike nije pipkao dok su izvršavali vježbe koje su im bile naređene, pa ne znam što bi te dirao. Nek nadgleda i govori šta da radiš.Pa kako drugačije da treniramo, na daljinski?![]()

Kad se planiraš smiriti?Pa ne daj Bože![]()

Jel Tab tebi stavio konačno?Gde ste našle tu armiju smajlića što sejete ovih dana?![]()
Naročito je dobro tu kod tebe, kontam da je tu dovoljno i nekome reći BU!paradoks je da najvise vremena imaju ljudi u zatvoru.....kako se ide u zatvor?
To su privatna pitanja!Jel Tab tebi stavio konačno?

Pa niko vojnike nije pipkao dok su izvršavali vježbe koje su im bile naređene, pa ne znam što bi te dirao. Nek nadgleda i govori šta da radiš.![]()

Neću da ti kažem ćelaviGde ste našle tu armiju smajlića što sejete ovih dana?![]()

Zna neko??Džabe pričamo, ona će namjerno bit smotana da bi je on pipkajući ispravljaoReci joj, kako je moj trener sve na daljinu
![]()