Žardinjera
Ističe se
- Poruka
- 2.769
Samo transparentnoNišta to, mi ovdje sve dijelimo![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo transparentnoNišta to, mi ovdje sve dijelimo![]()
![]()

Ne možešBože, Lobice, pa ja mogu tako, ali ti ne![]()

Uvijek se pojavi kad ne treba.. a kad sam fina, nema jeE baš si se sada pojavila, kao policaj![]()

Bukv, od toga nisam imala modrice (iako me poprilično stezao za članke), a efekat maximalanEto, bolje da si nastavila kljucati![]()

Pa u tim kasnim satima se razbudimPa ušuškaj se kad dođeš, a ne sve tako pričaš pa vileniš do 2 iza ponoći![]()

Tako jeNa krsti! A šta je van krste, ostaje tamo!![]()

Hell te odbija?
Resetovali su te, nisi više hakovana.![]()

Kara mojaaaaaaaaa,
Jesi dobraaaaaaa?![]()

Lobice, ja ti čitam sve poruke, nadam se da pod finoćom ne podrazumjevaš kada trućkaš o horoskopuUvijek se pojavi kad ne treba.. a kad sam fina, nema je![]()

Ko zna šta ti radiš, možda su treninzi samo paravan za neke shibari sesijeJa imam jako čudne modrice od treninga, pri vrhu butina, tkd je sreća što ne moram niđe da se skidam, ko bi povjerovao da je od treninga
Djeluje kao da me neko krvnički stezao, a zapravo tu držim teg dok radim neku vježbu
![]()

Bukv, od toga nisam imala modrice (iako me poprilično stezao za članke)

efekat maximalan![]()

Osim u GrčkojJa sam uvek dobra, kakvo je to pitanje![]()

Jok, Wibica si, čitaš samo ono kad se malo oslobodimLobice, ja ti čitam sve poruke, nadam se da pod finoćom ne podrazumjevaš kada trućkaš o horoskopu![]()

Pa i tamo sam uvek primerenog vladanjaOsim u Grčkoj![]()

Lobice, ja ti čitam sve poruke, nadam se da pod finoćom ne podrazumjevaš kada trućkaš o horoskopu![]()

Od čega se razbudiš, od hot dopa?Pa u tim kasnim satima se razbudim![]()

Ne mogu da potvrdim niti da demantujemOd čega se razbudiš, od hot dopa?![]()

Vidjela sam to, ali čista manipulacija, samo kad joj odgovara, onda je mala bibaFina je bila sinoć kad nam je tražila smajliće bebeće![]()

Pa i tamo sam uvek primerenog vladanja![]()
Jer si ovakva -Za šta te ja branim![]()
Ti jesi mala biba i Lobica bi trebalo da se ugleda na tebeZa šta te ja branim![]()