Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.538
Ipak je kriva štednja baterije bila

Hvala!
Proradilo. To mi je i glupi chat gpt rekao ali na drugačiji način pa nisam skontala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak je kriva štednja baterije bila

I moj kolega ima isti problem, a sav je inače usporen, njemu još i kasne po par sati poruke, često se desi da se jedini smije nečemu čemu smo se mi ostali iz grupe smijali par sati prijeMene samo Viber keca pa rastura. Da mi obaveštenje da imam poruku, ali da moram ući u app da je pogledam - ono ništa. Opet tako posle 5 min - opet ništa. Posle 20 min stiže normalno poruka.Sve savršeno podešeno, ali on odlučio da me zahebava i nema pomoći.
SMS mi služi za "pogledaj Viber".![]()
Počela sam da ležem u deset sati poslednjih par dana. Sada ustajem prirodno u šest sati izjutra i u osam mi se već spava. Gde si mladosti?![]()

Ja ne mogu duše od 6 sati u komadu spavati, nema šansePočela sam da ležem u deset sati poslednjih par dana. Sada ustajem prirodno u šest sati izjutra i u osam mi se već spava. Gde si mladosti?![]()
E dobro, sad kad sam to riješila, koga večeras zaebavamo?![]()

Ma mene najbolje i uspava filmPusti neki film da gledas posle 9 pa da zaspis malo kasnije.
Ili idi u skitnju sa drugaricama negde![]()
Ja ne mogu duše od 6 sati u komadu spavati, nema šanse![]()
Ma mene najbolje i uspava film![]()

Ma može vala, kakav sam dan imala bukvalno ovakoMozemo tebe![]()
A kada sam baš umorna ne mogu ni 6A kada si bas umorna?
Ma težak dan na poslovimaSta je to bilo danas Minka?
stres, stres, stres!
Onda ćeš filmoveKad već spominjete filmove, ostale mi 4 epizode serije![]()

Onda ćeš filmove![]()

Kad već spominjete filmove, ostale mi 4 epizode serije![]()
A kada sam baš umorna ne mogu ni 6![]()

Pa ti si normalan, ja nisamJa umem i po 10 sati da spavam u cugu bez problema![]()