Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Pa šta, nek odu.. pa ih onda trošite zajedno.Heroj daznt lajk det, jer
Guzovi odoše u širinu.
Neka ih smanjuje, šta me se smatra.![]()
Mislim trošite pojedene kisele bananice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta, nek odu.. pa ih onda trošite zajedno.Heroj daznt lajk det, jer
Guzovi odoše u širinu.
Samo da su nijeme bile bi savršeneŽivele samouslužne kase.![]()
Heroj daznt lajk det, jer
Guzovi odoše u širinu.

Jedino dobro kod njih je što sve vas lepo odvoji tamo za jednu kasu. Ja bih i neku ogradu podigao, sa bodljikavom žicom.Živele samouslužne kase.![]()
Zezne te 18+ proizvod?Da, kad su normalne. Ali meni se nekad desi da se nešto zezne pa moram zvati onu dežurnu tetu![]()
najjača stvar, juče u prodavnici 20 ljudi čeka kasu, samouslužne prazne, ja svršio za minuti i izašao oni ostali da čekajuŽivele samouslužne kase.![]()
Ostavi mi malo džigerice, život je ispred meneNaravno da jesam, pa obećala sam, a obećanje je dug. Minka je od riječi za razliku od oblog Ćamila![]()
Još će i da te pretresajuSamo da su nijeme bile bi savršeneebo ih neočekivani proizvod u zoni pakovanja u dupe!
Pamarandže samo i kućnim uslovima, umažem se kao prase jedući ih.
Setih se Fate i Muje iz vica,
- Izgledam kao prasica!
- A još si se i isflekala!![]()

Ahaha ne, nego kad je lak proizvod tipa neka kesica, desi se da ne registruje da je stavljena među ostale proizvode.Zezne te 18+ proizvod?Pošto ne duvaniš, znači da si se propila
![]()
Je l to beše ono bez semenki ili ne?e a pazi postoje i klementine jesu li klementine vrsta mandarina ili su zasebne![]()
![]()
Čika Obli nije zauzetOstavi mi malo džigerice, život je ispred meneVidela si da je zauzeto - viša sila
![]()

Je l to beše ono bez semenki ili ne?![]()
Ko će ga takvog bez riječiČika Obli nije zauzet![]()
Jeste. Radim nešto.Čika Obli nije zauzet![]()
Ali lagan je za održavanje, samo mu daš da jede i da ležiKo će ga takvog bez riječinormalno da nije

Samo je tvoj poslodavac nesrećniji od mogJeste. Radim nešto.![]()
Klementine bi trebalo lakše da se guleKlementine se teže ogule, preslatke su i bljak!

A zasto mora da promeni ime?Čika Obli nije zauzet![]()
samo je oduzetČika Obli nije zauzet![]()

Niko nije. Ni one nisu.A zasto mora da promeni ime?
Zasto ga mucite?
Nisam u toku.