Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Nas budili tad roditelji
baby1.gif
Mene prvo neki ludi sat koji ne prestaje čak ni kad ga baciš na pod, lupa i ne prestaje...
Posle kupili radio puštalinu, to kad ujutro zapišti i mrtve bi digli, osim kad nekim čudnim spletom okolnosti bude isključen iz struje
Neko je hodao u snu, dok nije provaljen...

Stavite aplauz kao alarm, da vam aplaudiraju pa da morate da ustanete🤭
Ja sam godinama imala svoj glas kao rington:
Agiiiii,javi se, javi se, zvoni ti telefon!
Koji sam haos izazivala u radnjama kad torba počne da mi peva mojim glasom
Al zato nema šanse da pobrkam kome zvoni

Mi smo PACIJENTOM zvali likove kojima je potrebna psihijatrijska pomoć ili su u najbo!jem slučaju pacenici
A i bez slenga je nekako zloslutno
Meni je Tamburix sasvim okej

Jao,jao, Cera me gađa tepsijom p!ačući
Šalim se, jer to bi bila još veća konfuzija od ovih 7 nikova koji su u upotrebi.😁 Oni na političkim temama bi me odjednom pominjali svaki dan. 😁

Moj pokojni kolega držao Šešeljev govor kao ringtone🤣

:hahaha1:

Moj tata je tako imao neobičnu pjesmu, izgubim ga negdje u marketu i samo čujem na drugoj strani da mu zvoni telefon i nađem ga 😂

Ne prihvatam da Temu nema :aha:
E počela sam budalaštine mećat u korpu :D i naklikala Minka životom, zaboravila da prošli put nisam kliknula ono da ne zapamti karticu, pa sam i naručila :)
Ako kome treba onih muda što se nataknu na prst da ljuštiš voće, imamo i zaliha :D tj. imaćemo

Čovek stvarno bio hardcore radikal, izbeglica iz Bosne, redovan na mitinzima, mislim da je čak i bio nešto u stranci. Preko stranke i došao.

Ja voleo da ga poprckujem sa Draškovićem.

Auuu jurio da me bije čim mu ga pomenem 🤣
Pa realno, ko bi normalan želeo da se tako budi... 🤣 To nije dobro za psihu definitivno. 😁

Onaj što iz njegove šolje piješ kafu? :D
Ja sam drugu za rođendan napravila šolju sa svojom slikom smešnom u srcu
I to one šolje koje su jednobojne na normalnoj temperaturi a kad se sipa vrela tečnost pojavi se slika
E sad zamisli pokloniš nekom lepu crnu šolju i kad sipaš čajčić, pojavi se ovo:
1761516687554.png

E počela sam budalaštine mećat u korpu :D i naklikala Minka životom, zaboravila da prošli put nisam kliknula ono da ne zapamti karticu, pa sam i naručila :)
Ako kome treba onih muda što se nataknu na prst da ljuštiš voće, imamo i zaliha :D tj. imaćemo

Sve će ti to trebati, ništa beskorisno nije
:ne:

Back