Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Meni je sad standardna samsung melodija, ali možda sam i mogla naći nešto zanimljivije
:aha:
Mom tati idu neke ptičice, i onako pomalo slatko zacvrkuću, i tako par puta, a svaki sledeći put se sve glasnije čuju :hahaha1:

Mogla bih sebi slično da namjestim, ali me plaši da bi me dodatno uspavalo jer inače kad čujem crkut ptica relaksira me, pa se samo okrenem na drugu stranu. 🤣

Moji se krstili i polagali nade u rezerve. 🤣
Imam kolegu u kanc. isto je prvo dijete, poslije njega rođeni brat i sestra, bukvalno smo ga u zadnjih par godina ubijedili da ga ne vole, da je nebitan, da je bio samo proba :D jer da je valjao što bi dalje rađali :D

Imam kolegu u kanc. isto je prvo dijete, poslije njega rođeni brat i sestra, bukvalno smo ga u zadnjih par godina ubijedili da ga ne vole, da je nebitan, da je bio samo proba :D jer da je valjao što bi dalje rađali :D
Užasni ste. 🤣 I zanimljivi. 🤣 Sramota. 🤣 Plačem. 🤣

Užasni ste 🤣

Ovo mi nešto gore od onog što sam ja bratu govorila da je usvojen kad smo bili mali. :hahaha1:

E odoh, okice mi se sklapaju.
Laku noć drugari, lijepo spavajte :zaljubljena:

goobmight-kitty.gif

Šta fali Pacijentić 🤷‍♂️ Zapravo šta fali i da ostane postojeći (zbog Snovka, naravno, a i mog, sada već prepoznatljivog i izgrađenog lika i dela ☝️😁)
Mi smo PACIJENTOM zvali likove kojima je potrebna psihijatrijska pomoć ili su u najbo!jem slučaju pacenici
A i bez slenga je nekako zloslutno
Meni je Tamburix sasvim okej

Jao,jao, Cera me gađa tepsijom p!ačući

Užasni ste. 🤣 I zanimljivi. 🤣 Sramota. 🤣 Plačem. 🤣
A pazi ovo, prije 4-5 godina on počeo na poslu, sve češće "ma kao da smetam starcima", seka se preselila u drugu državu da studira, brat normalan, a on onako, voli doći kasno/rano, probudi ih dok se uvuče u stan i počeo tata: u tvojim godinama ja sam uveliko imao diplomu, ženu, tebe, stan! osamostaljuj se, seli se, čitav čovjek a mater te služi, budiš nas" i tako iz dana u dan, nakon vikenda posebno :D
Jedno veče oko 22, ja na klix naslov: tragedija na vojničkom polju (naselje u kojem živi) otac ubio sina, upucao ga! Ni imena, ni inicijala-ništa. Sama sebi: ebote Luzera ubio stari!! I skupim hrabrost pošaljem mu poruku: ej šta ima kako si?
Odgovor je bio kratak: odjebi i ti!
Znači, 30 poruka je istih dobio u 20 min :D
Od tada ga nekako i uvjeravamo da ga ne vole. Kupio je stan, preselio se :)

Back