Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.509
Kad su Oblija ušuškavali vi niste bile ni u tečnom stanjuI ušuškavali i budiliPogledajte prilog 1807035

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad su Oblija ušuškavali vi niste bile ni u tečnom stanjuI ušuškavali i budiliPogledajte prilog 1807035

To da ne bih upao u neki čat u koji ne treba da upadnem?A ne vodim te više na sastanke![]()
Mom tati idu neke ptičice, i onako pomalo slatko zacvrkuću, i tako par puta, a svaki sledeći put se sve glasnije čujuMeni je sad standardna samsung melodija, ali možda sam i mogla naći nešto zanimljivije
![]()

Ma obično samo tračamoTo da ne bih upao u neki čat u koji ne treba da upadnem?![]()
Moji se krstili i polagali nade u rezerve.I ušuškavali i budiliPogledajte prilog 1807035
Ma nismo postojale ni kao idejaKad su Oblija ušuškavali vi niste bile ni u tečnom stanju![]()

Tata bio djevacMa nismo postojale ni kao ideja![]()
Kako samo? Šta ćeš opasnije u pp foruma?Ma obično samo tračamo![]()
Ne tjeraj me da računamTata bio djevac![]()

Imam kolegu u kanc. isto je prvo dijete, poslije njega rođeni brat i sestra, bukvalno smo ga u zadnjih par godina ubijedili da ga ne vole, da je nebitan, da je bio samo probaMoji se krstili i polagali nade u rezerve.![]()

Pa ne znam ja, ima svega kažuKako samo? Šta ćeš opasnije u pp foruma?![]()

I bolje. Nije bilo interneta, ni puno sokoćala sa ekranima, moralo se kontaktirati sa živim bićima... Užas. Pogodile ste zabavnije vreme.Ma nismo postojale ni kao ideja![]()
A ja skontala da mi je tata bio jedva punoljetan kad se rodio ObliSad sam izračunala da je čika Obli manje godina mlađi od moje mame, nego što je stariji od mene![]()

Uporedni horoskop, tzv sinastrijaKako se gleda koji nam znak najvise odgovara?
Ja sam nasla ovu moju neobicnu Devicu, podznak Vodolija, ali me zanima gde se to gleda.
Užasni ste.Imam kolegu u kanc. isto je prvo dijete, poslije njega rođeni brat i sestra, bukvalno smo ga u zadnjih par godina ubijedili da ga ne vole, da je nebitan, da je bio samo probajer da je valjao što bi dalje rađali
![]()
Užasni steImam kolegu u kanc. isto je prvo dijete, poslije njega rođeni brat i sestra, bukvalno smo ga u zadnjih par godina ubijedili da ga ne vole, da je nebitan, da je bio samo probajer da je valjao što bi dalje rađali
![]()

Mi smo PACIJENTOM zvali likove kojima je potrebna psihijatrijska pomoć ili su u najbo!jem slučaju paceniciŠta fali PacijentićZapravo šta fali i da ostane postojeći (zbog Snovka, naravno, a i mog, sada već prepoznatljivog i izgrađenog lika i dela
)
A pazi ovo, prije 4-5 godina on počeo na poslu, sve češće "ma kao da smetam starcima", seka se preselila u drugu državu da studira, brat normalan, a on onako, voli doći kasno/rano, probudi ih dok se uvuče u stan i počeo tata: u tvojim godinama ja sam uveliko imao diplomu, ženu, tebe, stan! osamostaljuj se, seli se, čitav čovjek a mater te služi, budiš nas" i tako iz dana u dan, nakon vikenda posebnoUžasni ste.I zanimljivi.
Sramota.
Plačem.
![]()

Uživaj![]()

Čuj kad je bio maliUžasni ste
Ovo mi nešto gore od onog što sam ja bratu govorila da je usvojen kad smo bili mali.![]()
Ima ali tek je bila premijeraPogledao
Lep film, ima i nastavak koliko vidim.
Hvala za preporuku Minka
Laku noc svima![]()
nema još na netu, ide u kinima
Podseti me na mog kolegu koji je to bratu pričao pa mali otišao i pitao oca jel usvojen a otac mu rekao zar misliš da bi baš tebe izabrali od toliko deceUžasni ste
Ovo mi nešto gore od onog što sam ja bratu govorila da je usvojen kad smo bili mali.![]()