Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Imam i onaj veliki zidni.
Jednom nedeljno se navijao.
Bude ping na pola sata, kad je ceo sat bude bong i na svakih sata odbonguje onoliko puta koliko je sati.
Sad me budi neka melodija sa fona, da mi nije žao fona bio bi davno bačen.
I on bi leteo do prvog Hansa, ili po našem, Janka. 😁 Šalim se, jer verovatno bi me leđa presekla. 🤣

Dobro jutro. 😁

I on bi leteo do prvog Hansa, ili po našem, Janka. 😁 Šalim se, jer verovatno bi me leđa presekla. 🤣

Dobro jutro. 😁
Samo zaboraviš da ga naviješ.
Ne radi odavno, ali i dalje stoji na zidu, zamznut na 6.56h.
Radio je dok je baba bila živa, kad je umrla nije imao ko da ga navija, ostavili smo ga uspomenu.
Preneli smo ga i kad smo se preselili.
Visi u dnevnoj sobi i dalje zamrznut u vremenu.

Ja jutros:

grinch-ugh-noooo-monday-zn6b7gomgd7d5gvy.gif

Dobro jutro, danas sam grampica, a viiiiii????

1761545797119.jpeg

Sve ja lepo, regularno, popila kafu, izdivanila se na Krsti, dolekala bus, počela da radim, dolazi koleginica, otkud ti na poslu?
Ja :eek:
Njoj javljeno da je sama a da ja idem na drugi objekat, sad čekam bus da stignem gde je trebalo.
Istina u utorak mi rečeno da bih trebalo da menjam koleginicu, nije mi potvrđeno i ja opušteno došla na redovan objekat.

Sve ja lepo, regularno, popila kafu, izdivanila se na Krsti, dolekala bus, počela da radim, dolazi koleginica, otkud ti na poslu?
Ja :eek:
Njoj javljeno da je sama a da ja idem na drugi objekat, sad čekam bus da stignem gde je trebalo.
Istina u utorak mi rečeno da bih trebalo da menjam koleginicu, nije mi potvrđeno i ja opušteno došla na redovan objekat.

Jutros da podjem na BG voz, kad procitam da ne ide. Iznerviran odem do obliznje stanice GSPa, udjem u bus, kad voz za koji pise da ne saobraca u minut tacno prolazi prugom ka centru grada... :dash:

Back