Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Otjerali smo @Pepeljuginazlapolusestra![]()

Jel preživio džemper?Otjerali me u zemlju snova Pogledajte prilog 1806490
Jeste promijenili temu poslije ili da ne čitam propušteno?![]()
Jel preživio džemper?![]()

Možemo to odmah da promenimoKakva ljepota, kafica bez gadosti![]()

Oko mene ovde sve jezera - od velikih jezera, do mnostva manjih. Ali uglavnom budu hladna. Odnosno, jako mali period ljeta bude ok za kupanje.Jezera volim, volim, volim! Ali ih se bojim, za plivanje. Vjerujem da je to zato što se kod nas, u Bosni, najviše ljudi utopi ljeti baš u jezerima, nama more blizu, kad već dođem do najbližeg jezera u kojem se može kupati šta mi teško produžiti malo i do mora, jezero više od pola puta do mora![]()
Ali nećemoMožemo to odmah da promenimo![]()

Razvila si džemperofobiju. Mnogi imaju problema sa njom.Živ je on, ali kako da ga nosim
a baš prelijep print ima, šteta što će me sad asocirati na zmije![]()
I kod mene je slicna stvar. Ne volim se priblizavati ivici tamo gdje nema ograde, dok je sa ogradom druga prica. Isto tako ne volim nestabilno podnozje - recimo kad stojim na platformi koja se ljulja. Kad sam radio oko aviona, nisam volio to kad moras da se penjes na neke dijelove, ili kada moras da budes na platformi.Ne, meni je ok da gledam dole kad sam na sigurnom, ograđena, zaštićena.
Kad sam recimo na terasi koja nema ogradu, a visoka je, osjećam nelagodnost, neovisno gledam li gore, dole, lijevo, desno![]()
Ja ne volim to iznenadno pucanje, ne znam od kada. Mozda kad sam bio mali, na jednoj svadbi, gdje je moj djed uzimao pistolj da puca maltane na nekoliko metara od mene. Ono sto sam bio kratko na pocetku rata nije ostavilo neke strahove, cak se nisam ni bojao. mada me bilo strah snajpera, a tada je bilo snajperista na raznim lokacijama. Ne mozes ih vijdteti, a znas da opasnost moze da vreba. Tad jos nisu bile uspostavljene linije, i jedva se znalo ko je gdje i ko ce odakle zapucati. U podrum nisam ni silazio, nego smo se sakrivali u hodniku stana.Kako misliš plašila?
Pa plašim se i sada, nenormalno.
I vatrometa, petardi, grmljavine, ali to kontam da su posljedice rata, život mi je počeo u granatiranju, već sam dobro znala za sebe kad sam znala kad puno udara da mi nije nikako lijepo, da smo u podrumu i da svi plaču. A mraka se bojim zbog loših ljudi![]()
Razvila si džemperofobiju. Mnogi imaju problema sa njom.![]()

Većina nas se, pretpostavljam, plašila i samog mraka tako da nam strahovi najmanje imaju veze sa logikom.![]()

Što prije zaspim to ću prije doručkovat.![]()
A zatim vileni do 2hA ja sve nešto mislila da sat ide unaprijed
Vrbopucketam izgleda![]()
Nisi? Uuuuuuuuuuuu ne znaš ti onda šta je pravi strah!Mraka se nikad nisam plašila, potrudite se da mi ne navučete i to ovdje![]()
'vako se mi ophodimo prema svojim poremećajimaDa nema poremećaja bilo bi dosadno!
Ali ne treba ih baš gajiti!

Nisi? Uuuuuuuuuuuu ne znaš ti onda šta je pravi strah!

Mraka se nikad nisam plašila, potrudite se da mi ne navučete i to ovdje![]()

Ja se plašim mraka, ne mogu zaspati ako mi je u sobi totalni mrak![]()