Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.219
Neću više da pitam.Pa on pitao ima li 3, ima (nije tak ni igrao, nije ni sve koje je nabrajao do posljednjeg)e ima ali si ga precrtao
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću više da pitam.Pa on pitao ima li 3, ima (nije tak ni igrao, nije ni sve koje je nabrajao do posljednjeg)e ima ali si ga precrtao
![]()
Nikad u životu nisam pljunuo ni u čiji dlan.I dogovor je ravno obećanju, pljunusmo u dlanove, sjećaš se??
![]()

Ubiću se!Neću više da pitam.![]()
Ne zaokružujuMa brojevi se zaokružuju, a on je 44 precrtao, kao greška.. tako sam ja skontala
Evo nas kao Tupko i Glupko![]()

Dobro je. Nissm sam. U društvu je sve lakše.Ma brojevi se zaokružuju, a on je 44 precrtao, kao greška.. tako sam ja skontala
Evo nas kao Tupko i Glupko![]()
SkontaooooooooooooooooooooDobro je. Nissm sam. U društvu je sve lakše.
Ček, valjda se precrtavaju. Stavlja iksić?
Pa on je samo 44 pogodio![]()

Nisam igrala nikad

Ona je Bingo djevojkaDobro je. Nissm sam. U društvu je sve lakše.
Ček, valjda se precrtavaju. Stavlja iksić?
Pa on je samo 44 pogodio![]()
Bosanka Srbinu i Crnogorki objašnjava vic.Ubiću se!
Ok, Mujo na poslu, pogledao na netu izvučene brojeve, njegov listić (papirni) kod kuće ostao, nazove Fatu i kaže joj uzmi listić, uzela, pita je:
ima li 3?
ima
ima li 7
ima
ima li 25
ima
ima li 28
ima
imali 30
ima
ima li 31
ima
on već lud od sreće, ima li 34??
ona ćuti
ima li bona Fato 34?
ma ima, ali si ga precrtao
znači imao jedan pogodak
Danas sam nakrivo nasađena, zamutila mi se kuglaznaci, ili ce her Flik postati sapun ili ja pepeo....
I to na 3 strBosanka Srbinu i Crnogorki objašnjava vic.Upravo smo shebali celu koncepciju exyu homora.
![]()
Ovo nam nije pohvalno nimaloBosanka Srbinu i Crnogorki objašnjava vic.Upravo smo shebali celu koncepciju exyu homora.
![]()

Ti ne kockaš. Gleda ti se kroz prste. Ja sam ugasio.Ovo nam nije pohvalno nimalo![]()

A dobar vic, priznajI još čitam 5 puta i kontam da je neka fora sa 44, ali koja?![]()
Suviše naporan.A dobar vic, priznaj
Kad ga skontaš hahahhaha