Peropapacoder
Aktivan član
- Poruka
- 1.669
tople...stasUvek se sve završi na dlakama![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tople...stasUvek se sve završi na dlakama![]()
Ja se ne ukopam, kad se bojim. Ja uglavnom skočim na sto, krevet, uz vrisak. Onda insekt kad čuje vrisak počne da leti (na moju nesreću) pa onda ja vrištim jer ona leti i skačem sa stola na krevet i to traje u nedogled dok se neko od nas ne umori. Uglavnom sam u boljoj formi od buba.Ko će se bona skloniti od zmije, ja bih se ukopala na mjestu, pomjerila se ne bih. Tako reagujem i na guštera![]()
E kad spomenu to, čitala sam da pacovi mogu izaći iz wc šolje.Tako se i ljudi više plaše miša nego mačke, mali je, ima nepridvive pokrete, može ti se zavući negde da ga ni ne vidiš.
Iako je fizički mačka daleko opasnija.
Da, miševi šire bolesti, ali ljudima to ne pada na pamet kad vide miša nego vrište jer nešto malo i nepredvidivo im je proletelo pored noge.
Ja i brat smo bili na italo disko žurci u diskoteci "Mali Platz". Ovogodišnje italo disko žurke u organizaciji Dejana Vlahovića su bile u znaku 25 godina od prve takve žurke koja je bila krajem prošlog veka, u decembru 2000. u diskoteci "Adonis", i na kojoj smo ja i brat takođe bili![]()

To mladi majstore.....

Kakvu sam ja danas traumu doživjela sa bubetinomJa se ne ukopam, kad se bojim. Ja uglavnom skočim na sto, krevet, uz vrisak. Onda insekt kad čuje vrisak počne da leti (na moju nesreću) pa onda ja vrištim jer ona leti i skačem sa stola na krevet i to traje u nedogled dok se neko od nas ne umori. Uglavnom sam u boljoj formi od buba.![]()

bube su krvolocne...razumijem taj strah.......ebo konja, sa njega spanes pa slomis ruku, kakve su te bube...uzas.....Kakvu sam ja danas traumu doživjela sa bubetinom![]()
Zašto nisi pustila dete od 5 god da to reši...A morala sam glumiti da nije ništa strašno, mala slatka buba, ne mogu dijete od 5 godinica plašiti, jedva sam se izborila![]()
Auuu pa šta sam onda videla?Šarke ne bi trebalo da bude na visinama nižim od 1000m nadm.visine, ja mislim![]()

Mamaaaa, spojler, Roki je tuuuuAuuu pa šta sam onda videla?
Nije smuk, nije belouška a ima cik cak šaru
Saću da guglam
U pravu si, al ja sam ovo videla!
A to je šarka, možda je dospela sa nekim brodom, tu je pristanište blizu
Sad čitam da je i plivač a ovaj kaže da ih ima i u Beogradu
https://www.telegraf.rs/vesti/16110...ije-u-beogradu-evo-kako-da-ih-prepoznate-foto
![]()
Jel tako i kod zubara?Ja se ne ukopam, kad se bojim. Ja uglavnom skočim na sto, krevet, uz vrisak.
Sad čitam da je šargan redak a šarka najčešćaMislim da je to sve slično. Čak bi trebalo da postoji i neka treća, koja je 99% ista kao i ove dve.![]()

ucini kao moja cerka...proglasi tu sobu njegovom,,,,Mislim da ima jedan pauk, u spavaćoj je sobi, neću ulaziti, nema potrebe, niko ne boravi tamo, čekaću da dođe neko na kafu pa da ga evakuiše![]()
Toliko baš ne znam da glumim. Verovatno bih viknula detetu od 5 godina "igramo se vije. Uhvati me ako možeš " i istrčala iz stana da pobegnem od bubeA morala sam glumiti da nije ništa strašno, mala slatka buba, ne mogu dijete od 5 godinica plašiti, jedva sam se izborila![]()
Ima šarki i ispod 1000 metara nadmorske visine, one su najrasptrostranjenija zmija otrovnica u Evropi i Aziji.Auuu pa šta sam onda videla?
Saću da guglam
A to je šarka, možda je dospela sa nekim brodom, tu je pristanište blizu
Sad čitam da je i plivač a ovaj kaže da ih ima i u Beogradu
https://www.telegraf.rs/vesti/16110...ije-u-beogradu-evo-kako-da-ih-prepoznate-foto
![]()
A nisam mogla ostaviti mlađu, spavala je, inače bih ja pobjegla sa velikomToliko baš ne znam da glumim. Verovatno bih viknula detetu od 5 godina "igramo se vije. Uhvati me ako možeš " i istrčala iz stana da pobegnem od bube
Verovatno si videla ribaricu. Ona je neotrovna, a ima šaruAuuu pa šta sam onda videla?
Saću da guglam
A to je šarka,
UbacilaMamaaaa, spojler, Roki je tuuuu
Sad me podseti. Sinoć sam sa zaboravio da uhvatim jednog. Moram ga potražiti ako se nije odselio.Mislim da ima jedan pauk, u spavaćoj je sobi, neću ulaziti, nema potrebe, niko ne boravi tamo, čekaću da dođe neko na kafu pa da ga evakuiše![]()