Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

To što je tiha je i problem kod ljudi.

Manje se i plaše lava recimo jer kao, vidiš ga, čuješ i ideš u fajt pa šta ti bog da.

Zmija... ono ideš šumom i padne sa drveta i upadne ti ispod košulje 😬
Jednostavno je. Idi šumom u rolci i to ne može da ti se desi :manikir:

Jednostavno je. Idi šumom u rolci i to ne može da ti se desi :manikir:
Pa ne bojim ih se ja nešto preterano, pričam generalno što se ljudi boje. Taj strah od nepoznatog, male, gmižu, ne vidiš ih.

Ja ih i viđam često, samo preskočim ili zaobiđem. Nisu mi omiljene, ali nemam ni neki strah.

Ne znam sta je Agi.
Svaki put me nesto tera da zaebem stvar, kao da ne zelim da imam ikakvu RL interakciju sa ljudima i da mi je mesto u nekoj planini gde me niko nece naci.
Počni odavde
Ovo nije RL!
Ideš iz krajnosti u krajnost
Počni od malih stvari
Na primer- neću da opsesivno ponavljam iste reči!
Ne etiketiraj sebe da ne možeš i da si beznadežan jer zasigurno nisi!
To iz tebe govori ta slabost da bi je gajio
Misliš da ja nisam i ne prolazim kroz svašta sa sobom!

Počni odavde
Ovo nije RL!
Ideš iz krajnosti u krajnost
Počni od malih stvari
Na primer- neću da opsesivno ponavljam iste reči!
Ne etiketiraj sebe da ne možeš i da si beznadežan jer zasigurno nisi!
To iz tebe govori ta slabost da bi je gajio
Misliš da ja nisam i ne prolazim kroz svašta sa sobom!
Udri ga mama, da smo ga vrijeme mlatile ne bismo se sad ovako nervirale :manikir:

Kako 420?

Na koje to ti more ideš? :D

Sarajevo Gradac 213 km

Sarajevo Neum 207
Sarajevo Zadar ( to sam vozila svake sedmice) 350
pa nisam ja iz SA....a iz Bosne jesam.....
kad sam bio mladjan momak......kreno jednom kroz Bosnu za Makarsku, sa pogresnim prijateljima.......ni do Mostara nismo dosli....u Doboju smo se nedje kupali, na Bosni valjda...a 9 dana bili na moru.....daleko bolan....

pa nisam ja iz SA....a iz Bosne jesam.....
kad sam bio mladjan momak......kreno jednom kroz Bosnu za Makarsku, sa pogresnim prijateljima.......ni do Mostara nismo dosli....u Doboju smo se nedje kupali, na Bosni valjda...a 9 dana bili na moru.....daleko bolan....
Aaaa sad mi je jasnije :D

To što je tiha je i problem kod ljudi.

Manje se i plaše lava recimo jer kao, vidiš ga, čuješ i ideš u fajt pa šta ti bog da.

Zmija... ono ideš šumom i padne sa drveta i upadne ti ispod košulje 😬
Ne zezaj svega ti, manje se plaše lava jer gdje bi se s njim sreli uopšte a da nije Zoo 🤣

A i zmije vam ionako neće ništa, ne diraju prve. Nije kao da smo u Australiji gdje mogu lagano da dođu u dom.

Žao mi sad što nisam sačuvala snimak baš iz Australije, gdje otac uči malu kćerku kako da veliku zmiju izbaci iz kuće. Baš lagano, bez panike i drame, očito im je prirodno da su tu.

:rtfm: Šta fali onima što vole zmije? Šta je tu neshvatljivo kad je lepa. :flert: One neverovatne šare, sposobna, snalažljiva, tiha (o zmiji pričam)

Odličan, aj uvtri lepe, kako se kaže zavtu vrstuvfilmiva.
Lesli mi ovde bio super
Pa možda su te vodili u Zoo pa si se istraumirao 🤣

Kao dijete sam ih opčinjeno gledala, a brat je samo istrčao da ih ne gleda 😂

Inače da sam zlobna kao što nisam :flert: postavila bih ti zmije iz Zemaljskog muzeja u Sa. Minka vjerovatno zna na koji dio mislim. :rumenka:
Baš zbog zoo vrta sam i istraumirana
Od tog gmižećeg stvoravjedino me staklo delilo, ja prilepljena uz staklo a onabzeva li zeva i bulji u mene onim očurdama
A sva unutrašnjost rozikasta, razjapila onu čeljust a jezik palacali li palaca..

Ne zezaj svega ti, manje se plaše lava jer gdje bi se s njim sreli uopšte a da nije Zoo 🤣

A i zmije vam ionako neće ništa, ne diraju prve. Nije kao da smo u Australiji gdje mogu lagano da dođu u dom.

Žao mi sad što nisam sačuvala snimak baš iz Australije, gdje otac uči malu kćerku kako da veliku zmiju izbaci iz kuće. Baš lagano, bez panike i drame, očito im je prirodno da su tu.
Jesi nekad videla poskoka u prirodi? 😁

Pa ne bojim ih se ja nešto preterano, pričam generalno što se ljudi boje. Taj strah od nepoznatog, male, gmižu, ne vidiš ih.

Ja ih i viđam često, samo preskočim ili zaobiđem. Nisu mi omiljene, ali nemam ni neki strah.
Naravno. Šalim se ja malo. Ali su mi one lepe. A insekti nisu lepi. Milion nožica, neki i krila. To trči, to leti, to zuji. :sad2:

velika je nasa zamlja.....400 km od sjevera do juga.. :) ...al to samo kad si mlad..neprelazivo....a i svasta se lijepog putem desava......ne preporucuje se ici autom,,,,,
zato smo uglavno sjedali na voz u SB pa za Split, tamo te izbace garant...nema dalje, pa se posle ebi..snalazi se djeces....

Naravno. Šalim se ja malo. Ali su mi one lepe. A insekti nisu lepi. Milion nožica, neki i krila. To trči, to leti, to zuji. :sad2:
Kako insekti nisu lepi? :roll:
Vidi ove boje

images

velika je nasa zamlja.....400 km od sjevera do juga.. :) ...al to samo kad si mlad..neprelazivo....a i svasta se lijepog putem desava......ne preporucuje se ici autom,,,,,
zato smo uglavno sjedali na voz u SB pa za Split, tamo te izbace garant...nema dalje, pa se posle ebi..snalazi se djeces....
Sad je super, znaš kako uživaju ovi naši školarci, studenti :) ide voz Sarajevo-Ploče, jeftinoća, zezanje od 4-5 sati putovanja i izađu iz voza, odmah po želji ili bus pa gdje hoćeš (do Zaostroga 19 kilometara) ili će na trajekt, pa ih za tren eto u Trpnju :) i idu kao ludi, krcati vozovi cijelo ljeto.

Back