Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Još 2k mi ostaloI na to sve skupljaš korake![]()

BukvalnoNemaš ti pojma kada proradi inat u nas Vodolije šta to znači.![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još 2k mi ostaloI na to sve skupljaš korake![]()

BukvalnoNemaš ti pojma kada proradi inat u nas Vodolije šta to znači.![]()
![]()

Isto k'o u SrbijiKoliko izađe ovo kod tebe u Nemačkoj?
Bolje reaguje tač, može sama da se popravlja, barem manje ogrebotine, fleksibinija je, ne ostaje toliko otisaka i mrlja kao na staklu.Ne znam koja je razlika
Ne pada mi na pamet, a nemam ni zaštANe bi kobalirala, probaj![]()
, a jedem šta mi se jede 
Prije dvije godine naručih Aperol spritz u Beču - 8e. U Budvi nedelju dana prije - 12e.Isto k'o u Srbiji
8e
Kolači/torte se kreću od 3-4e, kafe od 2.5 otprilike pa više, zavisi od lokacije.

Pa nije strasno. Kod nas bi onakav kolac bio oko $10, a kafucino $5-6. Sto je nedje oko 12 e,Isto k'o u Srbiji
8e
Kolači/torte se kreću od 3-4e, kafe od 2.5 otprilike pa više, zavisi od lokacije.
To je klasika za sva antispy stakla i folije.Jedino je problem što mi je otisak za otključavanje na ekranu i ne može da ga prepozna
Ok, hvala. A može li folija na staklo?Bolje reaguje tač, može sama da se popravlja, barem manje ogrebotine, fleksibinija je, ne ostaje toliko otisaka i mrlja kao na staklu.
Staklo je bolje u smislu zaštite, jače je i sl. Ali jedan pad i moraš odmah da stavljaš novo staklo, dok kod folije ne moraš.

U reduNe pada mi na pamet, a nemam ni zaštA
Zategnuta kao praćka, a jedem šta mi se jede
![]()
Nek te Herojko izmasira da prođeBoli me glava![]()

Pa ne fastingujem ja radi mršanja.Prosto nabavi trenera, Lobice, a ne da gladuješ![]()

Pa radi čega, pobogu?Pa ne fastingujem ja radi mršanja.![]()

Oće i zub da boli kad je pokvarenBoli me glava![]()

Naravno, i zato sam zen. A ne kao na roze forumu gde je bio ograničen broj na ignor listi, pa sam morao da čitam budalaštine i svađam se i pravim sranja^^ Sa 356854 ljudi na ignoru![]()

Uzmi mandarinuBoli me glava![]()

Može ali ne vidi se ništa, ja probaoA može li folija na staklo?
Mi smo ekonomski tigrovi, zato je to tako uNasPrije dvije godine naručih Aperol spritz u Beču - 8e. U Budvi nedelju dana prije - 12e.![]()