Žardinjera
Ističe se
- Poruka
- 2.769
Teška priča bašA ne kao na roze forumu gde je bio ograničen broj na ignor listi, pa sam morao da čitam budalaštine i svađam se i pravim sranja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teška priča bašA ne kao na roze forumu gde je bio ograničen broj na ignor listi, pa sam morao da čitam budalaštine i svađam se i pravim sranja![]()
Bukvalno jedem mandarinu i pijem kafu sadBolje kafu
![]()
Hoćeš nešto sa azijskog jelovnikaBukvalno jedem mandarinu i pijem kafu sad![]()

I smeš u javnosti da otvaraš klipove koje ti mi ovde kačimo bez antispy stakla?Već drugi telefon koristim bez tih zaštita za ekran, ali masku moram da imam, kliza i beži iz ruke kad nema maske![]()

Pa čekaj večernju kafu, ovo je ona od popodneHoćeš nešto sa azijskog jelovnika![]()
Bukvalno volim!Bukvalno jedem mandarinu i pijem kafu sad![]()
Kažeš da imam pokvarenu glOoOoooOvu?!Oće i zub da boli kad je pokvaren![]()
Hjoooj, sad ću ja Herojka natjerati da ti nekako osigura dostavu!Bukvalno volim!
Ali nemam mandarinu![]()
Pa radi čega, pobogu?
Detoksikacija?
Od čega?![]()

To je klasika za sva antispy stakla i folije.
Čak i obična stakla ne prepoznaju otiske dok obične clear hidrogel folije prepoznaju ali i tu zavisi dosta

Pa nije mi lako dok ti gladuješ, lomim se da li da pravim uopšte
Što se ti nerviraš kad praviš palačinke?![]()

Evo ga sve polomi srednju noGicu!Hjoooj, sad ću ja Herojka natjerati da ti nekako osigura dostavu!

Ovako:Hjoooj, sad ću ja Herojka natjerati da ti nekako osigura dostavu!

Šta to pričaš bona?? Pa jesmo se dogovorile da javno ne govorimo da je loš?a ja mislila da je Temu loš
ali svakako, vrijedi žrtvovati otisak za ovu privatnost![]()
Ili bananuUzmi mandarinu![]()

Ne mogu da potvrdim ni da demantujemKažeš da imam pokvarenu glOoOoooOvu?!
Ali da je pojede!Ili bananu![]()
Opet butkice na izvolte ?Danas sam opet trčala u šorcu, a ranije sam se čudila onima koji čim ogrije sunce, bez obzira na godišnje doba, uskaču u šorc![]()

Klipovi nisu problem, imam ekstenziju koja blokira klipove dok ne kliknem da ih vidim. Slike i gifovi su već druga pričaI smeš u javnosti da otvaraš klipove koje ti mi ovde kačimo bez antispy stakla?![]()

Kako te ta kombinacija ne otjera u toalet ?Bukvalno jedem mandarinu i pijem kafu sad![]()
Ne, što?Kako te ta kombinacija ne otjera u toalet ?![]()
To ne bi bio slučaj sa prethodnim telefonom i diskutabilnim snimcimaJa nemam nikakve te antispajeve i ostalo, meni da neko ukrade telefon, smorio bi se od nedostatka kompromitujućeg sadržaja![]()

Ne gađaj me!Ovako:![]()