Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.446
To ti nije smetalo kada si besila zeku na terasi![]()
to je bilo u trenutku besa i očaja zbog golubova i što nisam spavalaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti nije smetalo kada si besila zeku na terasi![]()
to je bilo u trenutku besa i očaja zbog golubova i što nisam spavalaDivna je al je mnogo tužnaJa sam moju pisala posle zubara pod anestezijomnisam znala da je pomeren rok
Ali sam bila lijena da čitam na vrijeme i glasam.Da.... kako si prepoznala![]()

to je bilo u trenutku besa i očaja zbog golubova i što nisam spavala

Nine nego ljudi imaju ovde malo drugačiji ukus!Sada jos samo da je razvijem na sledecem takmicenju ako je moguce
Znam da sam mogao bolje da napisem, suvise je bila kratka i nepovezana za bolji rezultat.
Ja sam moju pisala posle zubara pod anestezijomnisam znala da je pomeren rok

Nije morao da bude zeka
Mogla si da im ostavis prazan omot od cokolade![]()
rekli su plišana životinja .Važno je učestvovati!!Sada jos samo da je razvijem na sledecem takmicenju ako je moguce
Znam da sam mogao bolje da napisem, suvise je bila kratka i nepovezana za bolji rezultat.
Važno je učestvovati!!
Sad bi Forke rekao: jeste samo u sexu![]()

Pobediću kad budemo pisali pesme
Nemam više medveda, razbucala sam ga jer sam mislila da je kamera unutraMogo je plisani medved da bude![]()

Nine nego ljudi imaju ovde malo drugačiji ukus!
Al u svakom slučaju, treba raditi na tome, mislim svako, ne samo ti
Šta je s njim, što ne dolazi?E baš nedostaje, šupak![]()
Piši erotiku bolanTreba da poradim na tome da na kraju ispadne nesto zanimljivo i da drzi paznju.
Nemam više medveda, razbucala sam ga jer sam mislila da je kamera unutra![]()

Zato što je %(&/%%$&/Šta je s njim, što ne dolazi?

Piši erotiku bolan![]()

A ko je pobjednica, đe izlazi? (na koje teme)Nemas vise ni zeku zbog golubova![]()
Ja htela da napišem na kraju da sam napunila kadu, ušla u nju i stavila tri tačke, al kontam da bi me diskvalifikovaliTreba da poradim na tome da na kraju ispadne nesto zanimljivo i da drzi paznju.

Hoćeš se i sad ljutiti što sam ti na ovo lupio smajli?Divna je al je mnogo tužna
Zato za nju nisam glasala