Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
Obli čim se igra sa administracijom on misteriozno nestane! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na sastanku kod Taba se ponašao tako fino da nam je Tab rekao: haj se vas dvoje uozbiljite, razmislite do ponedjeljka pa mi se javite. Ko da smo došli da kredit podignemoObli čim se igra sa administracijom on misteriozno nestane!![]()
Ja sam luda oš reći i sa umnjacima i bez njihDobro ti![]()

Stidljiv je naš čika! Postideo se!Na sastanku kod Taba se ponašao tako fino da nam je Tab rekao: haj se vas dvoje uozbiljite, razmislite do ponedjeljka pa mi se javite. Ko da smo došli da kredit podignemo![]()
Ma lud ebote, rekao da je pod prijetnjom mojom i došao tu, da eto ako mora da se udavi da neće sam da se davi, da i meni nick ide drugi. Pa Tab predložio meni nick Kćerka direktora ludnice a njemu Pacijent ćerinog tateStidljiv je naš čika! Postideo se!![]()
Ja sam luda oš reći i sa umnjacima i bez njih![]()
![]()

Šta se bona postidio, rekao Tabu Minka mi prijeti forumskim poznanstvimaStidljiv je naš čika! Postideo se!![]()

Videla sam!Stigli rezultati za pricu, Agi![]()
Znači ludaci totalni hahahahhahahaMa lud ebote, rekao da je pod prijetnjom mojom i došao tu, da eto ako mora da se udavi da neće sam da se davi, da i meni nick ide drugi. Pa Tab predložio meni nick Kćerka direktora ludnice a njemu Pacijent ćerinog tateĆamil rekao, ok može samo Pacijent hahahhaha

Meni žao što nisam za Lapsi hahaha kaže kraljica nakon proglašenja: moja je najbolja baš mi je žao što to niste prepoznali, mislim da je 3. ili 4. mjestoVidela sam!
Drago mi je da sam glasala za tvoju

Može link ka pričama i sme li se znati koja je njegova?Videla sam!
Snowko je 5. pričaMože link ka pričama i sme li se znati koja je njegova?
Badriju je promenio ime u Racomlat a tad je bio mod!Znači ludaci totalni hahahahhahaha![]()
![]()
![]()
Aha, ova sa zekom, mogao sam i sam zaključiti
Ma kako je ono Smartiju, ovaj mu rekao smart sa navodnicima i Tab: Smart Sa Navodnicma hahahhahahhahahahha tako nešto je biloBadriju je promenio ime u Racomlat a tad je bio mod!
Da se ne lažemo, stvarno zaslužuje navodnikeMa kako je ono Smartiju, ovaj mu rekao smart sa navodnicima i Tab: Smart Sa Navodnicma hahahhahahhahahahha tako nešto je bilo
Ja sam moju pisala posle zubara pod anestezijom
nisam znala da je pomeren rokKoja je sad tvoja?Ja sam moju pisala posle zubara pod anestezijomnisam znala da je pomeren rok
3Koja je sad tvoja?
za malo da umrem na kraju priče, al sam promenilaTačno se osjetila tuga što ne jedeš slatkoJa sam moju pisala posle zubara pod anestezijomnisam znala da je pomeren rok
pitala ja jel smem da idem u gaćama po ulici, kažu mi da nije preporučljivo jer je hladno![]()

Da.... kako si prepoznalaTačno se osjetila tuga što ne jedeš slatko![]()

Videla sam!