Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Joj, kad smo kod plišanaca....
Puzlica mora na hitnu operaciju, skoro ostala bez glave i počele da joj izlaze iznutrice po celom stanu.
Operacija će biti izvršena kad neko bude udenuo konac u iglu...
Jedna naša Pepa prase je poginula na kupanju, zamalo da usput ubije i veš mašinu :D

Ako se secas roze zeke kog sam kupio bratanici, snajka mi poslala snimak kako ova nestrpljivo cupka i pokusava da otvori masinu da izvadi zeku :lol:
Imam ja video gdje Mala Mu neutješno plače a ne mogu da skontaju što plače i onda joj pratili pogled i vidjeli da gleda Monu (svoju mazilicu) na štriku kako se suši :D

Jedna naša Pepa prase je poginula na kupanju, zamalo da usput ubije i veš mašinu :D
Puzlica je i Dunavom plivala i kola su je gazila, putovala u daleke krajeve, ostala skoro bez oka...
Još uvek je dobro, samo da joj se glava vrati na svoje mesto.
Posle toga mislim da će dobiti počasno mesto na ormaru.

Puzlica je i Dunavom plivala i kola su je gazila, putovala u daleke krajeve, ostala skoro bez oka...
Još uvek je dobro, samo da joj se glava vrati na svoje mesto.
Posle toga mislim da će dobiti počasno mesto na ormaru.
Pa zar nisi ti malo velika da još nosaš plišane igračke sa sobom? :D

Hoćeš se i sad ljutiti što sam ti na ovo lupio smajli? 🤣

Meni si ti jednostavno duhovita, uvek ide neočekivani prelaz u drugoj rečenicu i nešto što nisam očekivao čitajući prvi i to me nasmeje 🤣
Evo vako Heco!
I ti si meni retko duhovit!
Nema puno takvih ljudi
Nisam baš tolka drkadžijka i sujetna, samo sam na ezoteriju malo osetljiva
I to na podsmeh, ne za neverovanje u to!
Lupaj Snajka kad god hoceš i šta god hoćeš
Ne volim mnogo da postavljam granice ljudima, sem kad baš moram

Ja sam Egipćanin 🫠

zEok9kpTURBXy9hNGYzYjViMWQ5M2JmOTBjZTgyYzMwMDhiY2QyZWFiOS5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

Back