Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.442
Ta slika me podsjeća na viber grupu mene i mojih drugarica kad se slikamo u kabini dok isprobavamo odjeću pa šaljemo jedna drugoj zbog mišljenjaOvako je više gej![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta slika me podsjeća na viber grupu mene i mojih drugarica kad se slikamo u kabini dok isprobavamo odjeću pa šaljemo jedna drugoj zbog mišljenjaOvako je više gej![]()
Želeo je pokazati goli vratić noGice i ruKice.Pa mogao si samo ruku slikati![]()

Jesam, videla sam.Pa ako znaš da je na vodi, onda znači i da si videla
Ne pripremam se za maraton, trčim za svoju dušu, ne mogu se gurati tamo sa sirotinjom![]()
Ne mogu ja vasim tempom. Prljavi zapad i tako to.
Vala da znaš da bi mi legla ko budali šamarŽeleo je pokazati goli vratić noGice i ruKice.
Aj kafa, upadaj mi!![]()

Mene kad god pitaju, ja kažem može, daj!Vala da znaš da bi mi legla ko budali šamar![]()
Ko će me bona pitati?Mene kad god pitaju, ja kažem može, daj!
Kafu!

Sad nam je odmah lakše kad znamo da si ručkaoJa nemam šta da slikam, već sam sve pojeo i popio. Uglavnom, da se ne brinete. Jeo sam.

Štas pojo, Ćamile?Ja nemam šta da slikam, već sam sve pojeo i popio. Uglavnom, da se ne brinete. Jeo sam.
ZaboravihJa nemam šta da slikam, već sam sve pojeo i popio. Uglavnom, da se ne brinete. Jeo sam.
Kad ne može, dotučete ga, da se ne muči.Ko će me bona pitati?
Ubosni se ne pita hoćeš kafu, to je uvreda, bolestan se samo pita![]()
Pa ti se još zoveš isto?!Štas pojo, Ćamile?![]()
Nije smiješno, meni naročito, ali moja majka (baka) je posljednje godine života jela i pila na sondu, užasno iskustvo, jedina sam od porodice znala i bratati istom, kad se začepi i sl. E vjerovao ili ne, i kafu sam joj davala na sondu.Kad ne može, dotučete ga, da se ne muči.![]()

Pa i ti se zoveš istoPa ti se još zoveš isto?!![]()
Pita me Tab u šta da mi promijeni, kaže jel u kćerka direktora ludnice hahahhahaPa ti se još zoveš isto?!![]()
Kako da ti kažem...Pa i ti se zoveš isto
Nema od tog vašeg menjanja imena ništa. Natežete se ko gladan kakiti
Uđi u pp
Pa mogu ja uvek istrčati maraton, ali nećuJesam, videla sam.
Ali dok su mi druge obaveze dozvolile da odgovorim, ono nestalo.
Ne mogu ja vasim tempom. Prljavi zapad i tako to.
A mogao si i maraton trcati.
To je moj plan, ali ne mogu da stignem da ga sprovedem u delo. Treba bar 6 meseci ranije da pocnem da se pripremam.
I sad vec treca godina kako to odlazem.
Vid spojler za slovo.Mene kad god pitaju, ja kažem može, daj!
Kafu!
Mogu i ja biti balerina, ali nećuPa mogu ja uvek istrčati maraton, ali neću
Ne privlači me baš ništa u vezi toga.
Ovih 8 i po kilometara kao danas su mi po meri. Ne osećam nikakvu potrebu da se lomatam 21 ili 42km. Ko oseća, super.
Meni je ovo da se izduvam u pauzi od posla, izbacim sve iz sebe, istuširam se i budem ko nov, ne shvatam kao neko takmičenje.
Trčati 3, 4 sata mi izgleda kao izuzetno dosadna rabota, a i ne pada mi na pamet da se povredim ili imam upale, grčeve, žuljeve, krvare mi bradavice...
Ja na primer kad idem negde, istrčim pre i regnerišem se trčeći. Posle imam još više snage samo. Ne vidim zadovoljstvo da trčim pa da ležim u krevetu kao invalid posle.
Ali dobro, svako nek radi šta mu odgovara.
Mogu i ja biti balerina, ali neću![]()