- Poruka
- 113.091
Ja tako u jednom emocionalnom rasulu sedim na obali reke i piljim u nebo smirijući živce posmatrajući oblake
I baš kad sam pomislila na moju muku,ugledah oblak vrlo sličan ovom
Univerzum mi poručio da se manem ćorava posla
I bi tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja tako u jednom emocionalnom rasulu sedim na obali reke i piljim u nebo smirijući živce posmatrajući oblake
Zato što nisi normalanMinkaaa @Kćerka Direktora Cirkusa Što sam ja jutros ustajao pre sunca i normalnih ljudi?![]()

Kad sam viđao znake nikad nisam znao kako da ih tumačim. Da li meni univerzum kaže da se hebem i ne dosađujem mu ili da shebem izvor problema.Ja tako u jednom emocionalnom rasulu sedim na obali reke i piljim u nebo smirijući živce posmatrajući oblake
I bi tako
![]()
TačnoZato što nisi normalan![]()
Nema vidojaAjde diži dupe i priključuj se, maraton se bliži

I bi tako
![]()

Zapamti šta ti se desilo posle prikazivanja znakaKad sam viđao znake nikad nisam znao kako da ih tumačim. Da li meni univerzum kaže da se hebem i ne dosađujem mu ili da shebem izvor problema.![]()
Pa kad kasniš, ali dobro, navikavaj se, tako ćeš i na maratonuNema vidoja![]()
U kafi nema negativnu mego bukvalnu konotacijubolje nego u kafi![]()
Jel bre Snajka,što se ti stalno podsmevaš ezoteriji?Pa kad kasniš, ali dobro, navikavaj se, tako ćeš i na maratonu![]()
Nije ezoteeerijaaa onooo štooo meee ubijaaaa.Jel bre Snajka,što se ti stalno podsmevaš ezoteriji?
Jel stvarno misliš da postoji samo materijalni vidljivi svet?
Obično kad me ljudi upoznaju ni najmanje se ne smeju
Obe ali samo do laktaSamo jednu ili obe?![]()
![]()
![]()

Koliko je ovo bilo okrutnoPa kad kasniš, ali dobro, navikavaj se, tako ćeš i na maratonu![]()

Iskreno,spadam u osobe koji vole humor na sopstveni računNije ezoteeerijaaa onooo štooo meee ubijaaaa.
Meni si ti duhovita, ne podsmevam se
Nekad te i ne razumem pa ti samo lupim smajli![]()
Na slinku se videlo kako trčim i zvao sam te da dođeš, a i bolje da ne vidiš sadržaj snimka nego da se priključiš i vidiš sve to uživo
Sad sam u strahu koji smajli da ti lupimIskreno,spadam u osobe koji vole humor na sopstveni račun
Posebno jer imam dosta blentavih osobina i smešnih situacija
Ali kad su neke stvari u pitanju smrtno sam ozbiljna
Ne iz tripa nego iz iskustva
Mada sam i ja skeptična prema mnogim stvarima ali ne znači da ne postoje prave
Ma lupi koji oćešSad sam u strahu koji smajli da ti lupim![]()

a sta to?
Ono za šta si sinoć bio umoran!a sta to?
Zar ne treba da ti zameni ime?Ono za šta si sinoć bio umoran!
Hoću da vidim i uživo i na snimkuNa slinku se videlo kako trčim i zvao sam te da dođeš, a i bolje da ne vidiš sadržaj snimka nego da se priključiš i vidiš sve to uživo![]()