Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.256
Nema par.Pa nek pronosa ime Ćamil par dana, rekao je da mu se sviđa![]()
Zauvek ili ništa. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema par.Pa nek pronosa ime Ćamil par dana, rekao je da mu se sviđa![]()
Zauvek ili ništa. Tako sam ja bubamaru negovala mazila i pazilaA što je moj muž zavoleo i usvojio smrdibubu
Pustio me juče da je ne izbacim![]()
![]()

Dogovreno, Ćamil zauvijek, Ćamil sve do pada servera!Nema par.Zauvek ili ništa.
![]()
I Kurjačić srkuće čajčićDobro veče![]()
I ja upravo pijem rojbušE, čajčić/čajić gotov.Gde smo stali...
![]()

Moji su drugacijeg genetskog porekla i nisu se mesali sa "izvornim" domicilnim stanovnistvom (oni su se samo zenili i vencavali medjusobno, tako da je sada svako sa svakim nekakav rod ko vodi poreklo iz tog selaOnaj endemski se genetski prenosi
).Ja sam mrava pazila, čuvala, hranila, nije umro, iznijela sam ga na Vils i pustila u priroduTako sam ja bubamaru negovala mazila i pazila
Ali ubrzo je umrla prirodnom smrću, sigurno je matora bila.![]()

Snowko kaže da je to prvenstveno kod VlahaI ja upravo pijem rojbuš
Moji su drugacijeg genetskog porekla i nisu se mesali sa "izvornim" domicilnim stanovnistvom (oni su se samo zenili i vencavali medjusobno, tako da je sada svako sa svakim nekakav rod ko vodi poreklo iz tog sela).
Sačuvaj BožeI Kujačić srkuće čajčić

Kreneš tamo naoružan engleskim je kao da si krenuo u Sibir u papučama.A mnogi Rusi misle da ih mi svi sa slicnih govornih podrucja, i iz istocnih zemalja, razumijemo. Ne mozes im objasniti da ih nista nismo razumjeli kad nesto izbrbljaju.
Btw, dosta starijih Rusa jedva da nauci engleski, i tesko ga govore. Mladji onako, ima ih koji super govore, a ima i njih kojima bas tesko ide. Valjda zato sto nisu mnogo vaznosti pridavali poznavanju stranog jezika.
A kuvano vino?I ja pravim![]()

Jeste, rodjen sam u dominantno vlaskom kraju, ali kazem da sa njima ne delim genetiku, vucem porodicne korene iz udaljenijih krajeva...Snowko kaže da je to prvenstveno kod Vlaha

Nije, taj obično pijem ujutru, a sad pijem crnu ribizluJe l ti isti?![]()

Asocira me na Ćazima Teodore DžehverovićPa nek pronosa ime Ćamil par dana, rekao je da mu se sviđa![]()

neću.Čika @tab503 dogovorili smo se @Kćerka Direktora Cirkusa i ja da ona nosi onaj njen stari nik, tvojih ruku delo, ako ja budem Ćamil.
Moraš da mu pišeš na ppČika @tab503 dogovorili smo se @Kćerka Direktora Cirkusa i ja da ona nosi onaj njen stari nik, tvojih ruku delo, ako ja budem Ćamil.Naravno, zauvek.
Dobra je, učini joj to ako možeš. Hvala najlepše.![]()

Ne mogu.Moraš da mu pišeš na pp![]()
Vidiš šta mi rade...Vas vise niko ne moze pohvatati ko se sa kim spandjava i kako oslovljava...
Kako će Minka da vidi ako pišem u pp.