Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
Kada me budu mumificirali i vadili kroz nos, neka mi ga slikaju! MozakSlikaj ia napiši: noga i guza u prvom planu, šta ću kad ne mogu da slikam mozak![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada me budu mumificirali i vadili kroz nos, neka mi ga slikaju! MozakSlikaj ia napiši: noga i guza u prvom planu, šta ću kad ne mogu da slikam mozak![]()

Pa da, čika Obli, Vi brkate slova i bez noktićaBar jedna muka manje koju nemam.Da preduhitrim - u mojim godinama.
![]()

I krivkove oči!Rastu gljivice na noktima nožnim![]()
Nisi na mene!Nosim bijeli džemper, i dok sam kuvala skontah da ako kapne vino na isti, gotovo je
Ali nije. Nisam patrava.![]()

Čorbu?Kada me budu mumificirali i vadili kroz nos, neka mi ga slikaju! Mozak![]()
Joj Pepe, to je bila osveta za LoZnači fuuj![]()
al je ona najbolja. I obična. Mada, pojedem ja bilo kojuČoko narandža mi više vuče na onaj Jaffa Marshmallow, nego na Jafa keks.![]()

Kolateralna štetaJoj Pepe, to je bila osveta za Loslučajna si žrtva

Nisam probala toJaffa Marshmallow

Muncmallow, pogrešio samNisam probala to![]()
Pepe, znači uspjela sam i Temu shebat'Znači fuuj![]()
Vratiće ti nešto novca za to, je l tako funkcioniše?Pepe, znači uspjela sam i Temu shebat'
Već šesti dan od kad sam kliknula, platila i naručila i još uvijek nisu ni skupili, spakovalieto izvinjavaju se ali malo duže traje priprema artikala
Valjda, par markicaVratiće ti nešto novca za to, je l tako funkcioniše?![]()
Jaaaoj.
Pepe, znači uspjela sam i Temu shebat'
Već šesti dan od kad sam kliknula, platila i naručila i još uvijek nisu ni skupili, spakovalieto izvinjavaju se ali malo duže traje priprema artikala