Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Da. Ima jedna nervozna u Ideji kod mene u kraju. Ja imala jedno mleko i zamolila za kesu da mi naplati.. Ona prevrnula očima i pita "jednu?" onako ironično. Ja rekla "ne, tri" I ona otkuca tri. :zcepanje: Onda sam je zamolila da mi spakuje to mleko u te tri kese, jer su mi pune ruke.
Ja sam svesna kolimo je teško raditi sa ljudima i zato sam uvek ljubazna prema prodavcima
A i oni prema meni
Ima neka debela što balavi na mog muža ali nu ignorišem
Ponekad ga poljubim čisto da je nerviram

Ja sam svesna kolimo je teško raditi sa ljudima i zato sam uvek ljubazna prema prodavcima
A i oni prema meni
Ima neka debela što balavi na mog muža ali nu ignorišem
Ponekad ga poljubim čisto da je nerviram
I ja sam ljubazna, al ne vredi kad druga strana ne sarađuje.

Bože 🤣

A stvarno ih ima raznih. I kapiram da se svakome desi da mu nije dan, ali ne može vala svaki dan da nije dan. Mada mi i inače nešto u zadnje vrijeme idu na živce. Neki dan sam se vraćala jer su mi naplatili više nego što treba. Isto bi ova današnja kasirka.
I otkako sam počela da gledam račun odmah kad kupim, tako vidim da malo-malo pa se kao nešto 'slučajno' zeznu. :roll:

Ranije bih vidjela tek kad dođem kući, pa bi mi bilo glupo da se vraćam i ciganišem.

Ispada da sam došla do onog da je P79 u pravu što sve mjeri :hahaha1:

Bože 🤣

A stvarno ih ima raznih. I kapiram da se svakome desi da mu nije dan, ali ne može vala svaki dan da nije dan. Mada mi i inače nešto u zadnje vrijeme idu na živce. Neki dan sam se vraćala jer su mi naplatili više nego što treba. Isto bi ova današnja kasirka.
I otkako sam počela da gledam račun odmah kad kupim, tako vidim da malo-malo pa se kao nešto 'slučajno' zeznu. :roll:

Ranije bih vidjela tek kad dođem kući, pa bi mi bilo glupo da se vraćam i ciganišem.

Šta je to P79, neki aparat?

Ebala bih joj ja sve po spisku
Ja sam jednoj zamalo,
Mislim, par puta se bila već potkačila sa njom i taj dan L išla u radnju, pre toga kupila sok u trafici i ode u tu radmju i ova je napadne kao ukrala je iz frižidera, L pokazuje račun, dobro kupi ona sve što treba i dođe kući i počne da priča šta se desilo
Zaustavio me je pljusak,
Odem sledećeg dana i obratim se glavnoj prodavačici,
Kaže dobila je otkaz, juče joj bio zadnji dan.
Možda je i dobro što nisam otišla ko zna kako bi se završilo.

Bože 🤣

Polako, ali sigurno, postaješ wife materijal :hahaha:

Ja sam se najviše iznervirala kad sam kupovala sladoled a jedna od njih nešto tu premještala, ja lijepo zamolim da uzmem samo, a ona se okrene i prokomentariše uvijek se uzyebete kad ja nešto radim?

Žao mi što joj nisam odgovorila :aha:
I meni je žao!
Nego kad je tako neočekivan bezobrazluk, ja se ponekad zbunim i ZANEMIM

Crnjak. 🙃🙃

Ja se tako nekad nasmejem, pa me bude blam. 🙃
Secate se odnog klipa sa tinejdzerkama iz Bosne koje odlaze na eksurziju i tu „nevoljama nema kraja“ (da citiran reportera), pa je ovoj jednoj „kisnula glOOva“, a druga uzbudjeno pricala (a ispod ide titl): „PlOOtili smo hotel odnOOših pOOra“ itd. i svi se smejali na to.

I dole u komentarima neko pocne da grdi: „Sram vas bilo sto se smejete i rugate!! Devojka je zbog ovog klipa htela da se obesi!“
Tek ce ti neki Bosanac: „Htjela je se objesiti, ali nije mogla, jer joj je pukla grOOOna.“

I ja se tek tu zasmejem kao kreten.

Ja sam jednoj zamalo,
Mislim, par puta se bila već potkačila sa njom i taj dan L išla u radnju, pre toga kupila sok u trafici i ode u tu radmju i ova je napadne kao ukrala je iz frižidera, L pokazuje račun, dobro kupi ona sve što treba i dođe kući i počne da priča šta se desilo
Zaustavio me je pljusak,
Odem sledećeg dana i obratim se glavnoj prodavačici,
Kaže dobila je otkaz, juče joj bio zadnji dan.
Možda je i dobro što nisam otišla ko zna kako bi se završilo.
Nekad postojii zrnce pravde

Crnjak. 🙃🙃

Ja se tako nekad nasmejem, pa me bude blam. 🙃
Secate se odnog klipa sa tinejdzerkama iz Bosne koje odlaze na eksurziju i tu „nevoljama nema kraja“ (da citiran reportera), pa je ovoj jednoj „kisnula glOOva“, a druga uzbudjeno pricala (a ispod ide titl): „PlOOtili smo hotel odnOOših pOOra“ itd. i svi se smejali na to.

I dole u komentarima neko pocne da grdi: „Sram vas bilo sto se smejete i rugate!! Devojka je zbog ovog klipa htela da se obesi!“
Tek ce ti neki Bosanac: „Htjela je se objesiti, ali nije mogla, jer joj je pukla grOOOna.“

I ja se tek tu zasmejem kao kreten.
Ja znam ISTI klip samo kao da je to ženski Ćaci rekao
Ne znam ženski rod od Ćaci
Ćacika?

Ja sam se najviše iznervirala kad sam kupovala sladoled a jedna od njih nešto tu premještala, ja lijepo zamolim da uzmem samo, a ona se okrene i prokomentariše uvijek se uzyebete kad ja nešto radim?

Žao mi što joj nisam odgovorila :aha:
Ništa gore nego ksd propustiš priliku za svađu, dođeš kući, a ono inspiracija samo navire. 😁 Ja posle živim za priliku da nastavimo započeto. 😁

Verovatno misli na Pobednika, on sve meri.
Da znas da je pametan jer
narod se obezobrazio

Ja imam razumevanja za sve prodavce ili sluzbenike u banci
ma za svakoga
Ali kad se uvek sklanjas ili cutis ne prodje dugo
a pocnu da te namerno maltretiraju
eto napisa neko maloprei za kusur da nije prvi put greska
Ljudi su takvi kad zarezzis ne pada im na pamet vise da glume silu.

Back