Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Angel Im Innocent GIF by GIPHY IRL

Uspjela sam da se posvađam s radnicom iz marketa, nije htjela da mi usitni novac odnosno šatro nema da mi vrati, a puna kasa, vidjela sam. :tiganj:
Ja u zavisnosti od toga ko je za kasom tako i plaćam. Kad radi nervozna, plaćam karticom, kažem "dobar dan" i "doviđenja", ne tražim ni kesu, nosim u rukama kući. :D .

Probala sam običnu, čoko, sa malinom, sa narandžom, i onu mentol.
Nisam videla da ima da kupi ta kisela :(
Obična i sa narandžom su mi naj :zaljubljena:
zar i ti o bananicama?
ti si kap koja preliva casu
sad cu da idem napolje
da trazim sve postojece da degustiram
:hahaha:

Ja u zavisnosti od toga ko je za kasom tako i plaćam. Kad radi nervozna, plaćam karticom, kažem "dobar dan" i "doviđenja", ne tražim ni kesu, nosim u rukama kući. :D .
Ma znamo se, svraćam tu često i sve su fine samo ta je uvijek nadrndana. Ima i zmijske oči. Ali ne prijatne kao ja npr :flert: 🤣
Mogla sam i da platim i karticom, ali mi je trebalo da mi se usitni, zato sam i svratila u prodavnicu 😂
I je l ti vratila na kraju? 🤣
Jeste, nakon što sam rekla da ako ne može da vrati da nemam problem da sačekam menadžera ili šefa, koga god da treba.. :manikir:
Kupiš žvake i onda mora
Pa kupila sam nešto, ali mi tražila sitno, i vidjela mi je vjerovatno u novčaniku da imam sitnije da platim. Ali vidjela sam i ja da ona ima da usitni što meni treba i tako.. laže ona da nema da vrati, lažem i ja da nemam sitno. :hahaha1:

Zanimljivo je da ja ovako nakaradna,nikad nisam imala sukobe sa prodavcima u kraju
Svi su stvarno okej a onda sam i ja
Samo jedan jedini put u životu, bila neka nova na onom štandu sa mesom i sirevima, i ja uredno dočekam svoj red i taman da zaustim, pojavi se neki klipan, zdrav prav, nije invalid il starac kog bih SAMA pustila,a ova zatreptala i pita njega umesto mene!
Ja lepo kažem da sam na redu
A ona meni:" Ali to je komšija!
Prvo JA sam komšinica a ne klipan!
Drugo, kakve to veze ima sa redom i čekanjem, a čekala sam dobrih 10 minuta
Jao kad sam pobesnela, izurlala se da se ebe posle radnog vremena koliko oće i s kim oće a da ne maltretira ljude koji uredno čekaju red što je njoj zinula peezda!
I kao finiš, tako strašno zafrljačim onu korpu po podu da je sve zvečalo!
Posle je nikad više nisam videla da radi u toj samoposluzi!

Zanimljivo je da ja ovako nakaradna,nikad nisam imala sukobe sa prodavcima u kraju
Svi su stvarno okej a onda sam i ja
Samo jedan jedini put u životu, bila neka nova na onom štandu sa mesom i sirevima, i ja uredno dočekam svoj red i taman da zaustim, pojavi se neki klipan, zdrav prav, nije invalid il starac kog bih SAMA pustila,a ova zatreptala i pita njega umesto mene!
Ja lepo kažem da sam na redu
A ona meni:" Ali to je komšija!
Prvo JA sam komšinica a ne klipan!
Drugo, kakve to veze ima sa redom i čekanjem, a čekala sam dobrih 10 minuta
Jao kad sam pobesnela, izurlala se da se ebe posle radnog vremena koliko oće i s kim oće a da ne maltretira ljude koji uredno čekaju red što je njoj zinula peezda!
I kao finiš, tako strašno zafrljačim onu korpu po podu da je sve zvečalo!
Posle je nikad više nisam videla da radi u toj samoposluzi!
Ja sam tako prošla u pekari. Žena me jednostavno preskočila iako smo u redu jedan po jedan. Ne može se omašiti, i pita ženu iza mene. Žena lepo kaže da sam ja na redu a radnica u pekari kaže " na redu je onaj kome se obratim". Ja se okrenula i izašla

Ja sam tako prošla u pekari. Žena me jednostavno preskočila iako smo u redu jedan po jedan. Ne može se omašiti, i pita ženu iza mene. Žena lepo kaže da sam ja na redu a radnica u pekari kaže " na redu je onaj kome se obratim". Ja se okrenula i izašla
Ebala bih joj ja sve po spisku

🤣
Sama i račun otkucaš, a njoj skuvaš kafu. 🤣
Da. Ima jedna nervozna u Ideji kod mene u kraju. Ja imala jedno mleko i zamolila za kesu da mi naplati.. Ona prevrnula očima i pita "jednu?" onako ironično. Ja rekla "ne, tri" I ona otkuca tri. :zcepanje: Onda sam je zamolila da mi spakuje to mleko u te tri kese, jer su mi pune ruke.

Back