Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja u zavisnosti od toga ko je za kasom tako i plaćam. Kad radi nervozna, plaćam karticom, kažem "dobar dan" i "doviđenja", ne tražim ni kesu, nosim u rukama kući.Uspjela sam da se posvađam s radnicom iz marketa, nije htjela da mi usitni novac odnosno šatro nema da mi vrati, a puna kasa, vidjela sam.![]()
Uspjela sam da se posvađam s radnicom iz marketa, nije htjela da mi usitni novac odnosno šatro nema da mi vrati, a puna kasa, vidjela sam.![]()
Deluje mi kao priča pred poskupljenje ili će biti restrikcija.Pod uslovom da ga bude
Poskupeće to je sigurnoDeluje mi kao priča pred poskupljenje ili će biti restrikcija.
Možda da mi unapred kupimo neku grejalicu ili da postojeći šporet zamenimo smederevcem.
AhahaNemoj ide zima!

zar i ti o bananicama?Probala sam običnu, čoko, sa malinom, sa narandžom, i onu mentol.
Nisam videla da ima da kupi ta kisela
Obična i sa narandžom su mi naj![]()

Kupiš žvake i onda moraUspjela sam da se posvađam s radnicom iz marketa, nije htjela da mi usitni novac odnosno šatro nema da mi vrati, a puna kasa, vidjela sam.![]()
Ma diče paniku da bi se posle pojavio kao spasilac. Sam napravi problem gde ga nema pa ga kao šatro on reši.Deluje mi kao priča pred poskupljenje ili će biti restrikcija
Ma znamo se, svraćam tu često i sve su fine samo ta je uvijek nadrndana. Ima i zmijske oči. Ali ne prijatne kao ja nprJa u zavisnosti od toga ko je za kasom tako i plaćam. Kad radi nervozna, plaćam karticom, kažem "dobar dan" i "doviđenja", ne tražim ni kesu, nosim u rukama kući..
Jeste, nakon što sam rekla da ako ne može da vrati da nemam problem da sačekam menadžera ili šefa, koga god da treba..I je l ti vratila na kraju?![]()

Pa kupila sam nešto, ali mi tražila sitno, i vidjela mi je vjerovatno u novčaniku da imam sitnije da platim. Ali vidjela sam i ja da ona ima da usitni što meni treba i tako.. laže ona da nema da vrati, lažem i ja da nemam sitno.Kupiš žvake i onda mora

zar i ti o bananicama?
ti si kap koja preliva casu
sad cu da idem napolje
da trazim sve postojece da degustiram
![]()
Nisi nas izneverila.Uspjela sam da se posvađam s radnicom iz marketa, nije htjela da mi usitni novac odnosno šatro nema da mi vrati, a puna kasa, vidjela sam.![]()
Zanimljivo je da ja ovako nakaradna,nikad nisam imala sukobe sa prodavcima u krajuJa u zavisnosti od toga ko je za kasom tako i plaćam. Kad radi nervozna, plaćam karticom, kažem "dobar dan" i "doviđenja", ne tražim ni kesu, nosim u rukama kući..
Ja u zavisnosti od toga ko je za kasom tako i plaćam. Kad radi nervozna, plaćam karticom, kažem "dobar dan" i "doviđenja", ne tražim ni kesu, nosim u rukama kući..
Ja sam tako prošla u pekari. Žena me jednostavno preskočila iako smo u redu jedan po jedan. Ne može se omašiti, i pita ženu iza mene. Žena lepo kaže da sam ja na redu a radnica u pekari kaže " na redu je onaj kome se obratim". Ja se okrenula i izašlaZanimljivo je da ja ovako nakaradna,nikad nisam imala sukobe sa prodavcima u kraju
Svi su stvarno okej a onda sam i ja
Samo jedan jedini put u životu, bila neka nova na onom štandu sa mesom i sirevima, i ja uredno dočekam svoj red i taman da zaustim, pojavi se neki klipan, zdrav prav, nije invalid il starac kog bih SAMA pustila,a ova zatreptala i pita njega umesto mene!
Ja lepo kažem da sam na redu
A ona meni:" Ali to je komšija!
Prvo JA sam komšinica a ne klipan!
Drugo, kakve to veze ima sa redom i čekanjem, a čekala sam dobrih 10 minuta
Jao kad sam pobesnela, izurlala se da se ebe posle radnog vremena koliko oće i s kim oće a da ne maltretira ljude koji uredno čekaju red što je njoj zinula peezda!
I kao finiš, tako strašno zafrljačim onu korpu po podu da je sve zvečalo!
Posle je nikad više nisam videla da radi u toj samoposluzi!
Naravno da diže paniku,Ma diče paniku da bi se posle pojavio kao spasilac. Sam napravi problem gde ga nema pa ga kao šatro on reši.
Viđeno do sad milion puta
Ebala bih joj ja sve po spiskuJa sam tako prošla u pekari. Žena me jednostavno preskočila iako smo u redu jedan po jedan. Ne može se omašiti, i pita ženu iza mene. Žena lepo kaže da sam ja na redu a radnica u pekari kaže " na redu je onaj kome se obratim". Ja se okrenula i izašla
Ali ja stvarno nisam svadljiva osobicaNisi nas izneverila.![]()

Da. Ima jedna nervozna u Ideji kod mene u kraju. Ja imala jedno mleko i zamolila za kesu da mi naplati.. Ona prevrnula očima i pita "jednu?" onako ironično. Ja rekla "ne, tri" I ona otkuca tri.
Sama i račun otkucaš, a njoj skuvaš kafu.![]()
Onda sam je zamolila da mi spakuje to mleko u te tri kese, jer su mi pune ruke.Ne volim ujutru, pa da pokvarim sebi dan. Bar pekara ima mnogo.Ebala bih joj ja sve po spisku