Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Ne bas, imam platu iznad republickog proseka. ;)
I moja je, hvala Bogu više nego odlična ali i dalje im stalno nabijam na nos kako ljudi u Lihtenštajnu imaju primanja bolja od mene i onda se demonstrativno spakujem i kažem: ma neće meni prioritet biti nešto čemu sam ja samo opcija i odem s posla dvatrisata ranije :manikir:

Jel bese bio u bioskopima tamo negde u zimu 1999, pred rat?
Tacno su mi on i "Tockovi" asocijacije na poslednje zajednicke odlaske sa drustvom u bioskop u rodnom gradu dok smo bili srednjoskolci....

Ne bas, imam platu iznad republickog proseka. ;)

Moguce, snimljen je 1998.
Ne znam samo da li je isao u bioskope zbog rata, ja ga gledao samo na TV i odusevio se.

Da ti pomazem u prodaji, rucno meljem kafu da mozes da pijes kada odmaras, namamim ostale Srbe da dolaze kod tebe...
Olaksice oko papira ;)
Oh No Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Moguce, snimljen je 1998.
Ne znam samo da li je isao u bioskope zbog rata, ja ga gledao samo na TV i odusevio se.

Sigurno je bio u bioskopu, samo se ne secam da li je bio pre samog rata, ili za vreme, mada mi se cini da je bio pre, jer se bas nesto i nije uklapalo da se ovo pusta dok je narod stradavao.

Probaces ti cesku filter kafu pa ces odmah da se predomislis :ljutko:

A treba i da pazis da ti Ukrainci ne uvale njihove grivne umesto ceskih kruna kada placaju.
Ja prodala bakinu staru džezvu turisti Talijanu za 200 eura, slagala mu da je iz te džezve posljednju kafu popio princ Ferdinand i da je početkom rata moja porodica ispraznila muzej Mlade Bosne i eto imamo još ponešto i da mene Ukrajinac prevari? :D Ja sam iz Saraj'va bolan!

Ja prodala bakinu staru džezvu turisti Talijanu za 200 eura, slagala mu da je iz te džezve posljednju kafu popio princ Ferdinand i da je početkom rata moja porodica ispraznila muzej Mlade Bosne i eto imamo još ponešto i da mene Ukrajinac prevari? :D Ja sam iz Saraj'va bolan!

Imas ti ovde i zemljake ;)

Naso sam savrsenu Star Wars majicu za tebe :D

6f1863c8-e323-4cb2-b0d6-91a1c6592898.jpg

Jel to one bakarne i mesingane?
Imam ih peśest
Daj biznis da pravimo

Kako ovo govance moje malo koje se nikad u životu nije kupalo, osim jednom kad sam je kupao kad je bila mala, može da miriše ovako dobro?

Ne znam da li postoji lepši miriš na svetu od mirisa mačke.

sama se kupa češće nego mnogi ljudi
onaj rapavi jezik joj služi da rasčešlja dlaku
Kućne mačke mirišu

Back