- Poruka
- 113.199
Kakvo ljupko stvorenje@Kćerka Direktora Cirkusa @Pepeljuginazlapolusestra @Bambi viditeeeeee kako je Ćadak!
Pogledajte prilog 1801835
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo ljupko stvorenje@Kćerka Direktora Cirkusa @Pepeljuginazlapolusestra @Bambi viditeeeeee kako je Ćadak!
E baš si ti zrikiZrikavac, jako iritantno stvorenje.
Veliki ti je, tvoj je najveći aj de de.![]()
Nemojte se brukati sa tim malim bubicama
Šta zmije imaju da češljaju kad su čelavezmijin češalj
Veliki ti je, tvoj je najveći aj de de.
Ja bih ti ga rado držala bez problema.
Ne volim zmijin češalj, bubašvabe i ruse. I kice. Imam trip da će ući u uvo, majci se desilo.

. Imam trip da će ući u uvo, majci se desilo.
Ne sme pljus, zaštićene zakonomTo na njegovoj slici je živo?ljus

Jaooooo@Kćerka Direktora Cirkusa @Pepeljuginazlapolusestra @Bambi viditeeeeee kako je Ćadak!
rado bih se odazvao....i miloste bih ponio tekuce....
Veliki ti je, tvoj je najveći aj de de.
Ja bih ti ga rado držala bez problema.
Došla kara najvećoj kari njenoj! Ljubi grli kara karu njenuuuuu!Koga to moje oči vide? Došla kara Slavica nakon što nas je napustila i pobegla u nepoznatom pravcu?!![]()

Ne sme pljus, zaštićene zakonom
Kazna za pljus 100.000 din
Sad cu da zvucim kao babaDošla kara najvećoj kari njenoj! Ljubi grli kara karu njenuuuuu!
Nisam pobegla, radila sam, plus me malko grlo boli, ne mogu da gutam već 2-3 dana!![]()
Njemu je samo pljus u glavi.Nisi nešto dobro citirao, napisala sam![]()
![]()

Ja volim zrikavce!Pa zrikavci su mali. Ali nerviraju. Ako ti se uvuče u sobu noću dođe ti da poludiš.
Treba nam kad skidamo kožu.Šta zmije imaju da češljaju kad su čelave

To je buba,vrsta stonoge,ja je znam ko gujin češaljŠta zmije imaju da češljaju kad su čelave
Nisi nešto dobro citirao, napisala sam![]()
![]()