Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.455
Prijavi poslodavca.Bez plate!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijavi poslodavca.Bez plate!
Nemaš krive noge, onaj je i dalje ćorav, iako je progovorioIzgleda da je dovoljno jednom.
Onaj covek odmah progovorio.
E, jedva sam je nasla na forumu.
Ne znam gde mi je glava. Ovako je u originalu, samo sam je screenshot, da ne bude prevelika.
Pa da prestanes da kasljes!
U zdravlje!
Pogledajte prilog 1801369
Haflpafovska lepota!Izgleda da je dovoljno jednom.
Ne znam gde mi je glava. Ovako je u originalu, samo sam je screenshot, da ne bude prevelika.
U zdravlje!
Upravo si mi ubio Gugl.Halflpafovska lepota!
Ja sam ti udarila srce i ako ne znam sta to znaci.Haflpafovska lepota!
Znam da nisu krive, bio je to neki polupokret, ali umrla sam od smeha na sve to.Nemaš krive noge, onaj je i dalje ćorav, iako je progovorio
Hvala za lek![]()
Moj gugl kaže da je to nešto iz Hari Potera. Zato mi matori ne znamo za toUpravo si mi ubio Gugl.![]()
Nema veze, čisto da znaš da ti se nije učinilo da ti noge nisu krive, i mi drugi vidimo istoZnam da nisu krive, bio je to neki polupokret, ali umrla sam od smeha na sve to.
Hvala i tebi.
Nadam se da ces prestati da kasljes.![]()
Gledao sam čoveka kako je rastaoMoj gugl kaže da je to nešto iz Hari Potera. Zato mi matori ne znamo za to![]()
Ovaj se drži za glavuInače ovaj čika se na mom telefonu drži za glavua ovde na forumu stalno nešto izvodi, pravi neki krug
![]()
I ja sam pomislila na Haflpaf, tj HufflepuffMoj gugl kaže da je to nešto iz Hari Potera. Zato mi matori ne znamo za to![]()
Taj mi ko iz Mrak filma. Treba mi za ove kritične situacije neki ozbiljniji.Ovaj se drži za glavu
A ima i mačka koja se drži za glavu![]()
Koi?Samo se Bambi usudila da stavi reakciju na onaj post.![]()
Izgleda da je dovoljno jednom.
U zdravlje!
pozdrav od forumske kukaviceHrabrost je moje srednje ime.![]()
![]()
Pa takve ste vi iz Haflpafa!Hrabrost je moje srednje ime.![]()
![]()
Ipak je Hari Poter?Pa takve ste vi iz Haflpafa!