Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.361
Jednom prao sudove nedelju dana. 
To mi bila poslednja poruka pre nego što sam banovan. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nedjelju dana??Jednom prao sudove nedelju dana.To mi bila poslednja poruka pre nego što sam banovan.
![]()
Leči li tvoja slika prehladu? Nešto kašljucam ceo dan![]()
Kako kako?Kako nedjelju dana??
Gde si ti banovan?Jednom prao sudove nedelju dana.To mi bila poslednja poruka pre nego što sam banovan.
![]()
Ma kako si tako dugo prao suđe??Kako kako?Noga u dupe princip. Što?
Ma ne ovde.Gde si ti banovan?![]()
I ti si uspeo da zaradiš ban tamo?Ma ne ovde.Ovde je administracija pristojna. Samo mi obrisali par poruka. Nego na onom drugom mestu.
![]()
Pa rekao odoh prati sudove i vratio se posle nedelju dana.Ma kako si tako dugo prao suđe??
Kako se dozira terapija? Koliko puta treba da blenem?Pa nisam probala do sada, ali vrlo je moguce da deluje blagotvorno.
Množinu.I ti si uspeo da zaradiš ban tamo?![]()
Pa rekao odoh prati sudove i vratio se posle nedelju dana.A jeste bila puna sudopera...
![]()
Da znaš kako je Bambi lepa,sve bi ti prošloLeči li tvoja slika prehladu? Nešto kašljucam ceo dan![]()
Ja imam ženu koja mi radi po kući
Ozeni se...Ja imam ženu koja mi radi po kući
Nažalost ta žena sam ja![]()
Izgleda da je dovoljno jednom.Kako se dozira terapija? Koliko puta treba da blenem?![]()
3. posaoJa imam ženu koja mi radi po kući
Nažalost ta žena sam ja![]()
ko ce sad u krevet,u borbu.......moram nesto protiv sebe da preduzmem.......
Eto... i sad je okačiš sa ovim tekstom i ja zamalo da stavim ovog koji se cepa od smeha jer čitam tekst.Izgleda da je dovoljno jednom.
Onaj covek odmah progovorio.
E, jedva sam je nasla na forumu.
Ne znam gde mi je glava. Ovako je u originalu, samo sam je screenshot, da ne bude prevelika.
Pa da prestanes da kasljes!
U zdravlje!
Pogledajte prilog 1801369